Afbeelding

Qmusic dj's Joost en Hila bezoeken 40 feestjes mogelijk ook één in Son en Breugel

Algemeen

Son en Breugel / Amsterdam - Ruim 1200 feestjes aangemeld voor feesttour Qmusic. Komend weekend bezoeken Q-dj's Joost Swinkels en Hila Noorzai in 54 uur maar liefst 40 feestjes van luisteraars door het hele land tijdens 'Joost en Hila zijn niet te stoppen'. Na een oproep van Joost en Hila op de radio stroomden de aanmeldingen massaal binnen. De teller staat nu op ruim 1200 aangemelde feestjes voor komend weekend. 

Van huwelijk tot seksfeest
Joost en Hila hebben de keuze uit een breed scala aan feesten. Onder de aanmeldingen bevinden zich trouwerijen, kraamfeesten, personeelsfeesten, een trancefeest, een oma-kringverjaardag, een 'sweet 16', talloze carnavalsfeesten, een dorpsfeest en zelfs een 'dildoparty' en een seksfeest. Bij het seksfeest is overigens wél alleen Hila welkom. De kans is dus zeer groot dat dit feest de selectie niet haalt. Overigens wordt van tevoren niet bekend gemaakt op welke partijen Joost en Hila zullen verschijnen.
 
Aanleiding voor het feestweekend is een gesprek tussen Joost en Hila waarin Joost aangaf liever naar feestjes gaat dan dat hij ze zelf organiseert. Ze werden daarop uitgedaagd door collega-dj Stephan Bouwman om veertig feestjes van luisteraars in één weekend te bezoeken. Het feestweekend, waarin Joost en Hila nauwelijks zullen slapen, start vrijdagmiddag om 18.00 uur en eindigt op zondagavond om 24.00 uur. Aan gemak onderweg zal het de twee niet ontbreken: in het nieuwste model van Kia, de Stonic, worden ze overal naartoe gebracht. Aanstaande maandag wordt in de middagshow van Stephan bekendgemaakt of de uitdaging geslaagd is.