Afbeelding
Foto: Wil Feijen

Nieuwe Prins "Snackt noar di fisje"

Algemeen

Zaterdagavond 11 november in de zaal van café restaurant De Zwaan is het druk. Op het podium neemt de Prins van 2017 Ronald Brekelmans afscheid van zijn Krutjesrapers door zijn steek, scepter en cape weer terug te geven.

Door: Adrie Neervoort

Multimedia presentatie
Iedereen richt niet veel later zijn blik op het grote scherm of de tv's in de zaal, want via een multimedia presentatie zal de nieuwe Prins voor 2018 worden onthuld.
Er werden al enige tijd diverse namen genoemd als mogelijke Prins, ook nu nog circuleren verschillende namen van inwoners van Son en Breugel rond in de zaal.
Want zoals altijd zijn er enkele weken vooraf aanwijzingen geven, waaruit je kon opmaken wie dit jaar de Prins zou worden. Maar de aanwijzingen waren vaak op meerdere personen van toepassing of konden een dubbele betekenis hebben. Ook de bijbehorende filmpjes van Jappie TV konden je behoorlijk op het verkeerde been zetten.

Maar toch zaterdag 11 november klonk één naam net iets te vaak in het dorp, zelfs bij SBC wisten ze het zeker. Maar 100 procent zeker dat dan weer niet.
De schermen gingen aan en we konden meekijken met de zoektocht naar de Prins, want ook de raad van elf was bang dat er dit jaar geen Prins zo zijn, en dat mocht niet gebeuren, dus konden we "live"meekijken naar de zoektocht. Er werden mogelijke kandidaten opgezocht en in beeld gebracht, er werd zelfs aangebeld bij Kristel Pols-Engel, want misschien was het dit jaar eindelijk een vrouw. Maar nee hoor, alle opgezochte kandidaten bleken het niet te zijn.

Maar toen uiteindelijk de aanwijzingen die naar de Prins zouden leiden nog eens één voor éen werden uitgesproken, was het duidelijk het kon er maar één de beste zijn.
Niet veel later zag het publiek de beoogde prins niet herkenbaar in een auto stappen en achter De Zwaan stoppen, de gang achter het toneel inlopen, zijn cape aandoen, de steek opzetten en als laatste zijn scepter in de hand nemen en het podium betreden……

Wim van der Heijden was de nieuwe Prins, die in 2018 zijn Krutjesrapers zal voorgaan in het carnaval onder het motto "We snacken naor di fisje"
Wim van der Heijden, nu dus Prins carnaval 2018 van Krutjesgat. Wim is geboren in 1968, hij is dus nu 49 jaar. Hij is getrouwd met zijn Ellen, samen met hun twee kinderen wonen ze natuurlijk in Son en Breugel, in de wijk de Gentiaan.
Wim is behalve vader en echtgenoot ook eigenaar van cafetaria De Gentiaan, liefhebber van computers, muziek en PSV. Daarnaast vindt hij ook nog de tijd om bestuurslid te zijn bij de jeugdafdeling van voetbalvereniging SBC, is hij actief bij het Oranje comité in De Gentiaan en was hij betrokken bij de SamenLoopVoorHoop in 2015 als commissielid financiën.

Het MooiSonenBreugelTeam wenst Prins Wim samen met alle Krutjesrappers en Krutjesraperinnekes een geweldig MOOI carnaval toe.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding