Afbeelding
Foto: Pixabay.com

Hét paardensportevenement in de regio

Algemeen

Son en Breugel - Indoor Breugel is een begrip in de regio. De dressuur- en springwedstrijd vindt in de laatste twee weekenden van november plaats op manege De Molenheide in Schijndel. Het weekend van 18 en 19 november staat in het teken van dressuur en op 25 en 26 november komen de springruiters aan bod. Beide weekenden zijn voor kring Eindhoven De Kempen tevens een selectiewedstrijd voor de Brabantse Kampioenschappen.

Spectaculaire en gezellig showblokken
Op zondagmiddag 19 november vindt, zoals ieder jaar, de dressuurfinale plaats. De aller beste combinaties van alle klassen mogen op zondagmiddag deelnemen aan de spectaculaire finale die ondersteund wordt door 'live' pianomuziek. Trots en verheugd zijn wij om u mede te delen dat de finale dit jaar voor het eerst de naam 'Van Santvoort Advies Finale' draagt. Een mooie rubriek waar paardensport op hoog niveau in het vaandel staat.

Tijdens het springweekend, vindt op zondagmiddag het 'Trendycars.nl Teamspringen' plaats. Een spannende rubriek waarin verschillende teams van ieder 4 ruiters en/of amazones strijden om de hoogste eer. Net als vorig jaar zal het teamspringen ook dit jaar weer een spectaculaire en gezellige rubriek zijn.

Kortom, het beloven twee mooie weekenden vol met paardensport te worden. Wij verwelkomen u dan ook graag de komende twee weekenden in Schijndel. Volg het concours op Facebook door een like te geven aan 'INDOOR BREUGEL' en blijf op de hoogte van al het nieuws rondom dit paardensportevenement.

Afbeelding