Spreker Reinwout Schram in actie tijdens de ‘Dag van het Succes’
Spreker Reinwout Schram in actie tijdens de ‘Dag van het Succes’

Ondernemers nemen tijd voor 'Dag van het Succes'

Zakelijk

Son en Breugel / Best - Op donderdag 16 november 2017 organiseerde Dinkelberg & Kuipers voor het vierde jaar op rij de 'Dag van het Succes'. Het netwerkevent vond dit jaar plaats bij Best Golf in Best.

De 100 aanwezige ondernemers werden door spreker Reinwout Schram niet alleen aan het denken, maar ook aan het werk gezet. Met timemanagement als thema werd hen onder andere gevraagd even stil te staan bij hoe vaak je bezig bent te voldoen aan andermans verwachtingen en de top vijf van tijdvreters; bezigheden die ongemerkt veel tijd kosten waardoor je ondertussen niet gedaan hebt wat je had willen doen. Bijvoorbeeld het realiseren van je zakelijke droom.

Want dat was eigenlijk een belangrijke boodschap tijdens de avond; hoe zorg je ervoor dat je dromen omzet in plannen zodat je volgend jaar rond deze tijd terugkijkt op een fantastisch jaar en wat is daarvoor nodig? Met behulp van materialen en oefeningen probeerde Reinwout dit visueel te maken en de aanwezige ondernemers een handvat aan te reiken hier ook daadwerkelijk mee aan de slag te gaan.

Tijdens de netwerkborrel na afloop van het plenaire gedeelte was voldoende tijd om hierover met elkaar van gedachten te wisselen. Wij kijken terug op een meer dan geslaagd event en bedanken de aanwezige ondernemers, het team van Best Golf en spreker Reinwout Schram hartelijk voor hun bijdrage hieraan!