T zorg
T zorg

Tzorg deelde pepernoten uit in Zuidoost-Brabant 

Algemeen

Son en Breugel / Uden - Voorafgaand aan Sinterklaas organiseerde Tzorg een ludieke pepernotenactie. In diverse plaatsen in Zuidoost-Brabant deelden de ijverige Pieten van Tzorg afgelopen dagen pepernoten uit aan cliënten en inwoners. 

In Deurne, Nuenen, Eindhoven, Best, Veldhoven en Son en Breugel gingen de Pieten de straat op om inwoners te verrassen met een zoete lekkernij. Ook diverse cliënten ontvingen van een Tzorg Piet een zakje lekkers. 

Verschillende thuishulpen hielpen mee bij de voorbereidingen rondom de pepernotenactie en maakten de pepernootzakjes klaar. Planners en zorgcoördinatoren van Tzorg deelden de zakjes vervolgens uit.  
Jessica Lavrijsen, zorgcoördinator, kijkt terug op een geslaagde actie. "We zijn blij dat we zo richting de feestdagen een sympathiek gebaar naar onze cliënten kunnen maken. Het enthousiasme waarmee de diverse thuishulpen hielpen bij deze actie onderstreept de betrokkenheid bij hun cliënten en Tzorg."

Over Tzorg
Tzorg biedt in 310 gemeenten huishoudelijke ondersteuning en individuele begeleiding binnen de Wmo aan ouderen, mensen met lichamelijke beperkingen en/of (door leeftijd veroorzaakte) psychische beperkingen. Onze thuisondersteuning is erop gericht dat cliënten langer in hun eigen vertrouwde omgeving kunnen blijven wonen. Hierbij wordt altijd gekeken naar de zelfredzaamheid van de cliënt. De wensen en gewoonten van de cliënt vormen het uitgangspunt. Onze betrokken thuishulpen uit de wijk hebben allemaal de Tzorg basisopleiding afgerond en zijn een vertrouwd gezicht voor de 43.000 clie¨nten. Tzorg is HKZ gecertificeerd en staat voor kwalitatief hoogwaardige dienstverlening. In samenwerking met gemeenten zoeken we naar oplossingen om zorg innovatief, betaalbaar en toekomstgericht in te richten, met oog voor goed werkgeverschap. Meer informatie is te vinden op www.tzorg.nl. Tzorg is 24 uur per dag, zeven dagen per week bereikbaar via het nummer  088 - 0025500 (lokaal tarief).