Just Us
Just Us

Vocal group Just Us in La Sonnerie met 'An A Capella Christmas'

Algemeen

Just Us heeft een veelzijdige repertoire met enkel de stem als instrument, perfect a capella gezongen en gebracht met een vleugje humor. Naast de reguliere concerten brengt Just Us ook een sfeervolle Christmasspecial 'An A Capella Christmas'.

Op zondag 17 december in de kapelzaal van La Sonnerie, van 15.30 uur tot ca. 17.30 uur. De entree is gratis maar er wordt wel 'met de pet rond gegaan' in de vorm van een collectezak. U bepaalt dus zelf wat u het waard vindt!

Normaal gesproken worden er van tevoren of aan de zaal kaartjes verkocht. Ook in dit opzicht is het dan ook een echte 'Special'.

Just Us brengt muziek in de lijn van de Swingle singers, Real group, Pentatonix en OG3NE. Van klassiek tot pop, van ingetogen ballads tot big bands, Just Us zal u verrassen, met uw ogen dicht of op het puntje van uw stoel!
Door de close harmony arrangementen in een telkens wisselende setting zult u elk nummer intensief ervaren … dat is Vocal group Just Us!

Just Us bestaat al iets meer dan 30 jaar en is een toonaangevende groep die haar stempel heeft gedrukt op de vocale lichte muziek in Nederland. Vele prijzen, nationaal en international vielen haar ten deel.
De 14 zangers en zangeressen komen uit de regio Zuid Oost Brabant en Limburg en staan onder muzikale leiding van Angelo Smulders. Eén van de zangeressen komt uit ons eigen Son en Breugel, Erica Verschuren zingt al vanaf het begin in de groep.

Het zingen van a capella close harmony vergt intensieve samenwerking tussen de zangers en zangeressen en dat heeft er toe geleid dat Just Us tot een hechte groep is uitgegroeid. Ook de reizen naar ondermeer Ierland, Italië, Denemarken, Zuid-Korea en China hebben daar toe bijgedragen.

In de sfeervolle, in kerststijl gedecoreerde kapelzaal van La Sonnerie zult u genieten van verrassend repertoire en bekende pareltjes in een nieuw jasje en helemaal in de Christmasmood naar huis gaan ! Zondag 17 december, 15.30 uur.