Afbeelding

De Vereniging Vrouwen Contact Son en Breugel sluit 2017 feestelijk af

Verenigingen

Son en Breugel - De activiteiten van de Vereniging Vrouwencontact Son en Breugel zijn dit jaar weer afgesloten met de Decemberviering op woensdag 13 en de Kerstbridgedrive op dinsdag 12 december.

De Decemberviering vond plaats in de Kapelzaal van " La Sonnerie". In deze sfeervolle ambiance startte om 15.00 uur een harpconcert door het enthousiaste duo Pauline en Loes.
Een heel bijzonder concert. Het programma liep uiteen van klassiek tot volksmuziek, afwisselend met een solostuk en samenspel, gespeeld op verschillende harpen.  Er werd uitleg gegeven over de ontwikkeling van de harp en de verschillen tussen de grote concertharp en de Keltische harp. Er was gelegenheid om vragen te stellen en een paar dames mochten de kleine harpjes uitproberen. Omdat het een decemberviering betrof werden er ook wat kerstliederen gespeeld. 

Na afloop van het concert werd er aan de bar nog lang hierover nagepraat.De bijeenkomst werd voortgezet  met een feestelijk, zeer goed verzorgd, driegangendiner. 

De bridgeclub is een bloeiend onderdeel van de vereniging. Op dinsdagochtend wordt er een keer per veertien dagen van 9.15 uur - 12.30 uur gebridged in het Vestzaktheater. Op de laatste bridgeochtend van het jaar vindt de Kerstbridgedrive plaats. 

Uit de kerstmuts trok iedereen bij aankomst al een lootje (een halve bridgekaart). Aan het eind van de ochtend kreeg iedereen hiervoor een kleine attentie. Er werd wel, maar minder, gebridged en gezellig tussendoor koffie gedronken. Inge en haar zoontje Luc, die door de lerarenstaking een vrije dag had, zorgden voor een traktatie tijdens de koffie. Na afloop werd de uitslag van de ochtend bekendgemaakt. Er gingen wat hapjes rond, de lootjes werden getrokken en enthousiast door Luc naar de winnaars gebracht. Een heel geslaagde ochtend.
De bridgeclub heeft nog plaats voor nieuwe leden. Mocht u interesse hebben dan kunt u zich opgeven bij Renée van der Pauw, tel. 0499-471809.
Wilt U eens komen kennismaken met de vereniging, dan bent u van harte welkom op onze "Nieuwjaarskoffie" op donderdag 11 januari om 10.30 uur in het Vestzaktheater.
Voor meer informatie over onze vereniging kunt u terecht op onze site vrouwencontactsonenbreugel.nl