Nicol Hulsman en Ingrid Vogels
Nicol Hulsman en Ingrid Vogels Foto: Wil Feijen

Wat goed is, moet je niet veranderen

Zakelijk

Son en Breugel - Als u kinderen heeft, bent u er vast binnen geweest. Ook als u geen kinderen heeft, of ze al te groot zijn, bent u er vast langsgelopen, zoals ikzelf. Ik heb het over Restyle Kids, aan de Nieuwstraat 20a in Son. Per 1 januari heeft de winkel een nieuwe eigenaresse, Ingrid Vogels neemt het over van Nicol Hulsman.

Door: Lucas van As

Het is een contrast. Aan de ene kant Ingrid, die popelt om aan haar nieuwe uitdaging te beginnen, aan de andere kant Nicol, die toch een beetje met pijn in het hart afscheid neemt van haar winkel. Tien jaar lang heeft ze de winkel gehad, dan bouw je toch een speciale band op met je klanten. Onlangs is de man van Nicol voor zichzelf begonnen als hypotheekadviseur en dit is zo succesvol dat het niet meer te combineren is met de winkel. Die is zes dagen per week open. Met de nieuwe drukke baan van haar man en een druk gezinsleven met twee opgroeiende pubers werd de verkoop van de winkel voor Nicol en haar man een logische stap. Maar geen eenvoudige beslissing!

Een droom die uitkomt

Voor Ingrid is het een droom die uitkomt. Geboren en getogen in Son, wellicht kent u haar van de Bloaskaken. Ingrid heeft jarenlang in een winkel met damesmode gewerkt en de laatste jaren was ze werkzaam als coupeuse voor diverse winkels, waaronder Restyle Kids. Iets wat ze met liefde en plezier heeft gedaan, maar waarbij ze het directe contact met klanten miste.
Het runnen van een winkel is een droom die uitkomt. Ingrid kan haar ervaring als coupeuse blijven gebruiken en haar klanten houden de service die ze gewend zijn.

Veel zal er niet veranderen in de winkel. Zoals Ingrid al zegt; 'Wat goed is, moet je niet veranderen!'. Tine, al jaren een vertrouwd gezicht, blijft werkzaam bij Restyle Kids. De winkel blijft ook hetzelfde, dezelfde merken zullen te koop zijn. Er zal alleen een nieuw gezicht bijkomen.

In goede handen

Cadeaubonnen en credits blijven geldig, die kunnen ook bij Ingrid ingeleverd worden. Voor de klanten van Restyle Kids veranderd niet veel, hoewel ze Nicol wel zullen gaan missen. Dat is een compliment, een teken van waardering. Het maakt het voor Nicol iets makkelijker afscheid te nemen, het feit dat ze de winkel overdraagt aan een bekende bij wie de winkel in goede handen zal zijn, helpt veel. Ingrid draait nu al af en toe mee in de winkel, ook dat maakt de overgang eenvoudiger.

Er komt meer bij kijken dan menigeen weet, het overdragen van een winkel. Er is een hoop dat geregeld moet worden, dat hebben Ingrid en Nicol in korte tijd voor elkaar weten te krijgen. Vanaf het eerste overleg, tot het tekenen van de contracten . En 1 januari is de sleuteloverdracht.

Zoals al gezegd is het voor Ingrid een droom die uitkomt. Nicol gaat op zoek naar een parttime baan, liefst op het gebied van vastgoed. Voor ze Restyle Kids begon, heeft Nicol ruime ervaring opgedaan in deze sector. Dus mocht iemand iets weten, neem contact op!

De MooiSonenBreugelKrant wenst Ingrid veel succes met Restyle Kids, en Nicol met haar zoektocht naar een nieuwe uitdaging!

Nicol Hulsman en Ingrid Vogels
Afbeelding