SBC JO17-4
SBC JO17-4

SBC Jo17-4 najaarskampioen 2017.

Verenigingen

Aan het begin van het seizoen was het nog niet zeker hoe het team eruit zou zien. Pas een paar weken voor het begin van het seizoen was het duidelijk wie er wel en wie er niet in zaten.

Door: Koen Kuijpers en Hans van Lieshout

Gelukkig kennen de meeste jongens elkaar al en ontstond er snel een leuke vriendengroep. De eerste paar ontmoetingen was het een beetje aftasten welke richting we op wilden gaan, maar het was al snel duidelijk dat ze liever voor het plezier voetballen dan om iets te leren. Opkomst van de trainingen waren heel wisselend dat had vooral met het veld en het weer te maken. Als we maar bleven winnen maakte het niet uit dachten ze en gelukkig hebben ze niet teleur gesteld(dit gaat komende seizoenshelft niet meer gebeuren). Zonder een keer te verliezen en met veel doelpunten kampioen van het 2017 seizoen! Na afloop laatste wedstrijd werden ze gehuldigd in de kantine en vierden we samen met de JO19-1 een waar kampioensfeest. En nu is het aan de trainers om het succes door te trekken naar de volgende seizoenshelft met hopelijk even goals en plezier.

Wij bedanken de spelers Sam, Justin, Job, Teun, Kaydee, Sven, Tijs, Tom, Tim, Thomas, Ruben, Giani, Pim, Roy, Jurian, Pim en Cas, voor hun aandeel in dit kampioenschap