Afbeelding
Foto: Lianne van Asperdt

Kien op kerstkienen

Cultuur

Stichting De Oase vindt het kienen elke woensdag in de Oase erg belangrijk. Daarom heeft de stichting een bedrag van € 500 euro geschonken aan het comité dat het kienen organiseert.
Dit bedrag zal worden gebruikt om elke week een extra prijs van € 25 naast de lopende hoofdprijzen in te stellen. Ook wil het comité de stichting Oase bedanken voor het mogelijk maken van wat extra's tijdens het kerstkienen zoals het uitdelen van een stukje kerstbrood met gratis koffie of thee.

Sinds de start van Oase bestaat er al kienen, elke woensdagavond om 19.30 uur. Het spel is eenvoudig: je hebt een kaart met nummers en de omroeper leest de nummers op die geheel willekeurig uit de machine rollen. Is een rijtje vol of is de hele kaart vol dan heb je KIEN! De prijs is voor jou…. of toch niet. Soms zijn er meer mensen die op hetzelfde moment een KIEN hebben; dan wordt de prijs gedeeld.

Kienkaarten koop je bij aanvang van de avond. In Oase wordt de gehele opbrengst van de verkochte kienkaarten ingezet als prijzenpot, alles wordt dezelfde avond verdeeld. Dus: hoe meer mensen komen kienen, des te groter worden de prijzen. Kom kienen in Oase, en neem je familie en de buren mee! Het is extra gezellig en je kunt nog iets winnen ook.
Vooral de gezelligheid staat voorop bij kienen in Oase, de koffie en thee zijn niet duur en er zijn lekkere snacks voor in de pauze. Er wordt volop gekletst en gekaart, maar wanneer het kienen begint is het muisstil.

Kom gerust een kijkje nemen en doe mee met kienen in Oase. Lekker ouderwets gezellig en mooie prijzen. We beginnen elke woensdagavond stipt om 19:30 uur, de zaal is open vanaf 19:00 uur.