Afbeelding
Foto: Wil Feijen

Snow Radio haalt 3000 euro op voor stichting Goud Voor Oud

Algemeen

Afgelopen week stond het centrum van Son de kiosk in het teken van Snow Radio. Een tijdelijke radiostudio met muziek en optredens, om geld binnen te halen voor de stichting Goud voor Oud.

Door: Hennie van Hagen

Goud voor Oud is een stichting met als doel ouderen theater te brengen waarvoor steeds minder budget beschikbaar is. Dankzij deze stichting wordt ouderen theater weer mogelijk. Goud voor Oud is opgezet door Nancy van Heeswijk. Snow Radio werd georganiseerd door Toine Buijtels en Rutger van der Heijden.

Tijdens deze week werd er belangeloos opgetreden door vier plaatselijke bands en 18 solozangers en enkele dj's om zoveel mogelijk geld binnen te halen. Op Nieuwjaarsdag werd in de zaal van de Zwaan, tijdens het evenement Toosten en Proosten, bekend gemaakt wat de opbrengst is.

Het was een gezellige en goed bezochte middag, de muziek werd verzorgd door de band Apple Tree en uiteraard werd er gezongen door Nancy zelf. Het mooie bedrag dat door Nancy bekend gemaakt werd was € 2.310,00. In het verloop van deze middag kwam er nog een verrassing bij: een mevrouw die namens Radio S&B bekend maakte dat zij een bedrag van € 146,00 opgehaald hadden. Een nog grotere verrassing kwam van één van de aanwezigen in de zaal, deze persoon gaf aan het opgehaalde bedrag af te willen ronden tot € 3.000,00.

Al met al een mooi initiatief georganiseerd door Snow Radio voor de stichting Goud voor Oud.

Toine Buijtels (Links) en Rutger van der Heijden