Afbeelding

"Nieuwjaarstreffen" een goede start voor de Zonnebloem

Verenigingen

Son en Breugel - Op vrijdag 12 januari jl. was er in de zaal van Brasserie Thermae-Son een gezellige middag voor de gasten en vrijwilligers van de Zonnebloem, als start van het nieuwe jaar.
De Zonnebloemgasten werden welkom geheten door Andréa Meijer, lid van onze activiteitencommissie, waarna de voorzitter Kees van den Akker iedereen een gezond en gelukkig nieuwjaar toewenste.

Nadat iedereen voorzien was van een drankje, werd een toast op het nieuwe jaar uitgebracht en werden we voorzien van een heerlijk drie gangen diner. Tijdens het diner werden enkele mooie gedichten en verhaaltjes voorgelezen, die ons even aan het denken zette, maar ook een enkele met een knipoog.
Onze dank gaat uit naar alle sponsoren die ook in het komend jaar ons weer steunen en deze middag en andere activiteiten mede mogelijk maken voor de gasten van de Zonnebloem, uiteraard samen met de geweldige inzet van al onze vrijwilligers.

Met een kopje koffie en of thee tot besluit kwam er een eind aan deze mooie en gezellige middag en kunnen we zeggen: we zijn 2018 goed van start gegaan!

Hebt u na het lezen van dit bericht ook zin gekregen om vrijwilliger te worden bij de Zonnebloem, afdeling Son en Breugel, twijfel niet en meld je aan! Dat kan door te bellen naar Henri Lodewijks 475143 of te mailen naar h_lodewijks@hotmail.com. Voor een indruk van onze activiteiten kijk dan ook eens op onze website https://www.zonnebloem.nl/sonenbreugel voor foto's en verslagen van onze vorige bijeenkomsten.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding