Harrie Sijbers en Rob Verschuren
Harrie Sijbers en Rob Verschuren Foto: Wil Feijen

Optreden Harrie Sijbers, Rob Verschuren gaat niet door.

Human Interest

Son en Breugel - Het leek heel mooi te gaan worden, maar het is uitgelopen op een teleurstelling voor zowel de betreffende artiesten als de commissie zittingsavonden.
Wellicht kunnen daar de toeschouwers nog aan toegevoegd worden.

Op een van de repetities van de Blue Stars kwam de commissie kijken naar de act, die ze bedacht hadden voor de zittingsavonden.
Hoewel nog niet in zijn definitieve vorm, werd de act door de voltallige commissie met groot enthousiasme ontvangen en zou een welkome bijdrage zijn voor de zittingsavonden 2018.
Een punt van aandacht was volgens de commissie wel de tijdsduur van de act, hij zou namelijk 15 minuten mogen bedragen met een uitloop naar 20 minuten.
Meteen werd door de Blue Stars aangegeven, dat deze tijdsduur wel eens een probleem zou kunnen vormen.
De act was namelijk opgebouwd uit een buut (Harrie) met daaraan gekoppeld een act van de Blue Stars samen, uitmondend in een komisch muzieknummer (Rob). Eigenlijk twee acts dus. Dat kan gewoonweg niet in 20 minuten.

Na deze avond is er geen overleg meer geweest over de tijdsduur en is iedereen vrolijk verder gegaan met de voorbereidingen. "Wellicht hebben we als Blue Stars te gemakkelijk gedacht dat het wel goed zou komen", aldus Harrie Sijbers
Op de avond van het technisch overleg op 18 januari kregen Harrie en Rob een formulier met de tijden.... en jawel, precies 20 minuten. Opnieuw gaven zij aan geen garantie te kunnen geven dat de act binnen 20 minuten afgerond zou kunnen zijn, helaas was dat wel de voorwaarde.

De Blue Stars hebben nog overlegd met de commissie, maar deze moest helaas tot de conclusie komen dat de duur van de act niet in te passen is in de zittingsavond van 2018.
Bijzonder jammer, De Bluestars, Harrie en Rob, de commissie, maar wellicht ook voor het publiek. Een lichtpuntje in het verhaal is dat de act wel te zien zal zijn op de seniorenmiddag. namens De Blue Stars wensen Harrie Sijbers en Rob Verschuren publiek, deelnemers en commissie succesvolle zittingsavonden"