Brooks Williams uit Georgia, USA
Brooks Williams uit Georgia, USA

Brooks Williams en Marcel Verbeek bij Lazy Sonnie Afternoon

Cultuur

Son en Breugel - Na een geweldige geslaagde aftrap in januari heeft Lazy Sonnie Afternoon voor zondag 4 februari weer iets moois in petto. Dit maal komt de hoofdact weer van ver, namelijk Brooks Williams uit Georgia, USA. Met Marcel Verbeek (NL) in het voorprogramma.


BROOKS WILLIAMS
De Amerikaanse singer-songwriter, Brooks Williams staat garant voor originele folk blues. HIj speelt uiterst gevoelig akoestische gitaar, uitstekend slide op zijn resonator en pittige blues en country op zijn Wasbord en cigarbox-gitaar. Troetelkind van de Country blues en Americana met een stem waar je helemaal in opgaat. Een allround vakman die zijn songs op een persoonlijke wijze benadert. Een twintigtal albums heeft deze bluesy singer-songwriter inmiddels op zijn naam staan.

MARCEL VERBEEK
In 2011 debuteerde Marcel Verbeek met het sfeervolle album 'Days to come' dat goed werd ontvangen. Vele optredens volgden. Marcel speelde samen met onder anderen Anneke van Giersbergen en Harry Sacksioni. Inmiddels staat er ook een tweede album op zijn naam ' The Widow's Waitz'. Marcel wordt ondersteund door William van Barneveld (toetsen) en Paul Sips
( fretless bass).

Aanvang / toegang
Lazy Sonnie Afternoon begint om 15.30 uur en duurt tot ongeveer 18.00 uur.
De zaal is vanaf 15.00 uur open. De toegang is gratis maar na het optreden wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd in de hoed. Zonder deze giften zijn deze unieke optredens niet mogelijk.
De muzikale optredens vinden plaats in een luisterambiance en zijn geschikt voor alle leeftijden.

Website
Kijk op onze website www.lazysonnieafternoon.nl voor de jaaragenda en/ of meld je aan voor  de Nieuwsbrief. Ook vrienden en sponsoren kunnen zich op onze website aanmelden.
We zien jullie graag op zondag 4 februari 2018 in de Kapelzaal van Kloosterhotel La Sonnerie in Son en Breugel!