Afbeelding
Foto: liane van asperdt

Jeugdcarnaval Son en Breugel

Cultuur

Voor de jeugd van Son en Breugel wordt dit jaar voor het derde keer een jeugdtent geplaatst op het Oranjeveld, zodat de jeugd in eigen stijl carnaval kan vieren.

De vrijwilligers hebben er zin in, om met de carnaval de jeugd een leuke tijd te geven en volop te laten genieten van de carnavalsavonden. Hopelijk wordt het weer een groot succes dit jaar en viert veel jeugd carnaval in ons eigen dorp! Er is weer genoeg te beleven in de jeugdtent, de laatste avond is er een Holland Party met volop verassingen gepland. Elke avond is er een top DJ aanwezig die het feestje met de juiste muziek op gang gaat brengt.

Tijdens de carnavalsdagen wordt er geen alcohol geschonken, bij binnenkomst wordt steekproefsgewijs alcoholcontrole gehouden. Spierbal on Tour is aanwezig met verrekes lekkere Friet en snacks.

Met de carnavalsdagen is er iets nieuws: je kunt je drankje,snoep,friet of snacks met munten betalen. De munten zijn te verkrijgen bij de muntenbar in de tent a'€ 1,20. De entree kost per avond € 6,00, je kunt ook een passe-partout kopen voor alle avonden voor € 20,00.

Je kunt kaartjes en passe-partout verkrijgen via de web-site
www.jeugdcarnavalsenb.nl, op carnavalszaterdagmiddag tussen 14.00 en 16.00. Er zijn twee verkooppunten in het dorp: op vrijdag 2 februari Cafetaria Spierings van 19.00 tot 21.00, en op zaterdag 3 februari Cafetaria De Gentiaan van 13.00 tot 15.30.

Op de verkooppunten zitten vrijwilligers waar je de kaartjes en passe-partout kunt kopen, alleen via contante betaling. Met de carnavalsdagen zijn we open van 19.30 tot 00.30 behalve op dinsdag dan gaan we door tot 00.00.

De vrijwilligers hopen jullie welkom te kunnen heten in de Jeugdtent op het Oranjeveld!

ALAAF,ALAAF EN WE SPRINGEN UIT ONZE PANTY MET CARNAVAL!