(vlnr) Han Muller, Yuri, Stefan, Ali AL Zubaidi (LEVgroep)
(vlnr) Han Muller, Yuri, Stefan, Ali AL Zubaidi (LEVgroep)

Jongerenplein krijgt radioprogramma bij radio S&B

Algemeen

Jongerenplein SenB is een mediaplatform voor en door jongeren uit Son en Breugel, dat in samenwerking met Son&Breugelverbindt en jongerenwerk LEVgroep.
Naast een eigen website beheerd door jongeren met allerlei informatie en entertainment die relevant zijn voor jongeren met een eigen radioprogramma bij Radio S&B, gepresenteerd door jongeren. Jongerenplein gaat aftrappen met een wekelijkse radio-uitzending. Naast een live uitzending zal deze ook terug te luisteren zijn bij www.radiosenb.nl en via www.jongerenpleinsenb.nl

Bij het radio programma zullen naast leuke muziek ook informatieve en educatieve onderwerpen aan bod komen. Ook zijn er thema's bij het radio programma waar jongeren uitgenodigd worden te vertellen over hun hobby, school, werk en alle andere bezigheden. Jongeren willen van zich laten horen. Via Radio S&B kunnen de jongeren leren zich te presenteren als ze achter de microfoon staan. Zo verbeteren we hun zelfvertrouwen en inlevingsvermogen, maar vooral wordt hun stem gehoord!
Uiteraard gaat ons VLOG team dit avontuur op de voet volgen, en ook die VLOGs zullen te vinden zijn op www.jongerenpleinsenb.nl.

Jongeren uit Son en Breugel laat je horen! Wat vind jij interessante onderwerpen om On Air te behandelen? Of wil je een keer meewerken aan een uitzending.. meldt je aan bij jongerenredactie@sonenbreugelverbindt.nl of kom langs bij Ali in de Chill Out.
We wensen de jongerenredactie en Han Muller van Radio S&B een mooie samenwerking toe!