Afbeelding
Foto: Wil Feijen

De boeken zijn gesloten voor Jolanda

Human Interest

Op 17 februari was het de laatste werkdag van Jolanda bij boekhandel Traverse. Na bijna 16 jaar nam zij met pijn in haar hart afscheid en begint aan het volgende hoofdstuk van haar levensboek.

Jolanda: "Na diverse banen bij o.a. Slagerij Siroen, Aldi, Ikea en bakkerij Schoonderwoerd werd ik op juni 2002 aangenomen bij de Traverse. Onervaren ging ik als verkoopmedewerker aan de slag in de boekenbranche. Maar ik heb echt een passie voor het vak gekregen en een grote kennis en interesse in boeken opgebouwd. Die passie heb ik altijd over willen brengen aan de klanten. Klantvriendelijkheid, servicegericht en betrokkenheid, staan bij mij hoog in het vaandel en deze vaardigheid en gedrevenheid wil ik meenemen naar mijn nieuwe baan bij WENS Reclame."

Ze vervolgt haar verhaal: "Ik heb met veel plezier bijna 16 jaar bij de Traverse gewerkt. Maar ik heb altijd gezegd, dat als ik opnieuw een keuze kon maken in welk vakgebied ik zou willen werken, dat in de grafische vormgeving zou zijn. Je dient daarvoor aan de ene kant heel creatief te zijn en aan de andere kant oog voor details te hebben, vrij georganiseerd te zijn en een goed klantcontact te hebben. Eigenschappen en vaardigheden die heel goed bij mij passen, dus die WENS is nu uitgekomen."

"Via deze weg wil ik alle klanten van de Traverse en met name de klanten die mij de laatste week daar enorm verwend hebben met bloemen, cadeaus, kaarten en hartverwarmende berichtjes op Facebook en Instagram enorm bedanken.
Kinderen die me knuffelden en zeiden we zullen je zo gaan missen. 'Wie moet ons nu helpen zoeken naar een nieuwe brandweerauto?' Klanten die zeiden: 'Een stukje Traverse verdwijnt met jou, wat een gemis zal het worden' en 'Het gezicht van de Traverse verdwijnt maar verschijnt aan de overkant bij WENS Reclame'. Al die reacties doen me goed. Kortom ik begin nu met de volgende bladzijde uit het boek van mijn leven. Bedankt, lieve klanten en de groeten van Jolanda."