Afbeelding
FotoReza

Topseizoen vaandelteams HV Apollo. Heren 1 kampioen!

Verenigingen

Son en Breugel - Na het sensationele kampioenschap van het dames vaandelteam van Apollo werd zaterdagavond ook het heren vaandelteam kampioen.

Met een 20-29 overwinning op Achilles en de verliespartij van naaste concurrentie werden de heren 1 van Apollo de terechte kampioen in de hoofdklasse HS-B. Na eerder dit jaar gestunt te hebben in de bekercompetitie, is dit kampioenschap een terechte beloning voor de mannen van Erwin Vos en Frank Salens. De heren van Apollo zijn al enkele jaren bezig met een opmars richting de bovenste regionen van de handbalcompetities en laten wekelijks met aantrekkelijk aanvallend handbal het toegestroomde publiek genieten. Vanaf volgend seizoen dus te bewonderen in de 2e divisie, alwaar de opmars voort gezet dient te worden.

Voor handbalvereniging Apollo betekent dit dat beide vaandelteams van de vereniging dit jaar het kampioenschap hebben behaald. Voor een vereniging bestaande uit vrijwilligers is dit een unieke prestatie wat maar aangeeft wat voor een prachtige vereniging HV Apollo eigenlijk is.

Komende zaterdag om 20.30u staat er in sporthal de Landing de volgende wedstrijd van Heren 1 op het programma. Cabooter Group/HandbaL Venlo mag in deze "kampioenswedstrijd" als tegenstander fungeren. HV Apollo zal na deze wedstrijd de Heren op gepaste wijze het kampioensteam in het zonnetje zetten. U bent van harte welkom om de kersverse kampioenen aan te moedigen en te feliciteren.

Parallel Wijnen
Evenement 7 uur geleden Parallel Wijnen verkoopt laatste restanten
Afbeelding
Ingezonden 8 uur geleden Fatbikes niet welkom bij VVN Verkeersexamen
Afbeelding
Ingezonden 18 uur geleden Minder uitstoot lachgas op rioolwaterzuiveringen van Waterschap De Dommel
De gezamenlijke Opleidingsorkesten van Harmonie PHEV en Asterius
Algemeen 22 uur geleden Jeugd van PHEV schittert tijdens uitwisselingsconcert
Renske Modderman (Rabobank) overhandigd de cheque aan Julius Buijs (SBC)
Algemeen 23 uur geleden SBC verduurzaamt met ondersteuning van de Rabo Clubsupport
Afbeelding
Ingezonden gisteren Week van de Groene Tuin helpt Brabanders op weg om tuin te vergroenen