Dansgroep Explosion
Dansgroep Explosion Foto: Wil Feijen

Een bruisend weekend in De Bongerd

Algemeen

Son en Breugel - Show- en Dansvereniging Avanti presenteerde afgelopen weekend haar artiestenavond en danstoernooi voor garde- en showdansen in sportcentrum "de Bongerd " te Breugel. Een weekend waarin Breugel zeker bruiste!

Op zaterdagavond genoot een volle zaal van diverse artiesten en dans tijdens de 22e artiestenavond. Tijdens deze avond trad een zevental tonpraters op: Frans Bevers, Hans Verbaarschot, Andy Marcelissen, Berry Knapen, Ad Vermeulen, Hans Keeris en Frank Schrijen. Ieder met zijn eigen humor en show, een eigen insteek waardoor ieder optreden anders is. Alsof er niet afwisseling genoeg was, waren er tussendoor, hoe kan het ook anders, diverse dansoptredens van Avanti.

Hoe stil het ook was tijdens de buut (afgezien van de lachsalvo's), tijdens de dansoptredens was het een stuk luidruchtiger. Wat overigens niet wil zeggen dat er geen aandacht was voor de danseressen, die konden genieten van welverdiende aandacht, na alle gedane trainingsarbeid!

Zondag 18 maart was voor liefhebbers van de showdanswereld een belangrijke dag. In de zaal waar de avond ervoor het publiek kon genieten van mooie optredens van de artiesten én van de dansgroepen van Avanti, was het nu de buurt aan het serieuze werk, het Avanti toernooi garde en showdansen.

Maar liefst 80 dansen waren te zien op het toernooi, het publiek kon genieten van een dag vol dans en strijd. Waarbij uiteindelijk het publiek de grote winnaar was!

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Ad Vermeulen
Berry Knapen
Dansgroep Devotion
Dansgroep Devotion
Dansgroep Devotion
Dansgroep Explosion
Dansgroep Explosion
Dansgroep Fame
Dansgroep Fame
Dansgroep Fame
Hans Keeris
Frans Bevers
HansVerbaanschot
M. Merks