Afbeelding

Voor een ander, door een ander en met een ander…..

Human Interest

Son en Breugel - Op zondag 25 maart hebben zo'n 40 deelnemers deelgenomen aan de Spinning Marathon voor twee goede doelen. De vrienden van Linda Life en 2Climb2Raise. Son Sport en zijn instructeurs hebben zich belangeloos en geweldig ingezet om deze marathon tot een groot succes te maken. Voor een ander, door een ander en met een ander…..mooier kan het bijna niet!

Alle fiets(t)ers hebben genoten en zich ingezet in een overvolle, hete zaal waar ieder uur een andere instructeur de fietsers meenam in een denkbeeldige beklimming op opzwepende muziek.
Deze middag was natuurlijk niet mogelijk zonder alle deelnemers maar ook de sponsoren die geheel belangeloos hun diensten hebben aangeboden zoals: Plus Verhoeven, Cafetaria De Gentiaan, Henries Place, SonSport en Flavours Catering.

2Climb2Raise biedt al jaren aan (ex)kankerpatiënten de mogelijkheid om samen op een tandem het avontuur van de Alpe d'HuZes te beleven. Vanuit hun visie 'Sport draagt bij aan herstel' maken ze van een doelstelling een beleving, met als motto: 'Kun je het niet alleen? Doe het dan samen!'
De vrienden van Linda Life gaan op vrijdag 7 september met een groep van 7 personen de Mont Ventoux bedwingen om geld in te zamelen voor 'Stop Hersentumoren'. Het overkomt in Nederland ieder jaar vele mensen. Jaarlijks komen er ongeveer 1500 kwaadaardige hersentumorpatiënten bij en ongeveer 900 goedaardige hersentumorpatiënten. Dagelijks sterven er in Nederland 4 mensen door een hersentumor. Wekelijks 2 kinderen. Ieder die dit overkomt heeft maar één wens…..genezen. Onderzoek is nodig om deze verschrikkelijke ziekte te lijf te gaan.

Benefietavond
De vrienden van Linda Life gaan daarom over tot actie omdat een goede vriendin getroffen is door een hersentumor. Ze proberen geld in te zamelen voor 'Stop Hersentumoren' en organiseren daarom ook op donderdag 19 april een Benefietavond bij Lounge 8.
Iedereen is welkom om te genieten van een avond onbeperkt eten en drinken en amusement van eigen bodem. Gastvrouwen en heren OE TOCH zal de gasten ontvangen en de hele avond van dienst zijn. De drie vraagtekens zorgen voor akoestische muziek aan tafel en u kunt het geluk hebben dat Sandor Paulus @De karikaturist een mooie prent van u maakt. Als grand finale zal Aris Weel enkele nummers ten gehore brengen. De avond start om 19.00 uur en duurt tot 23.00 uur. De kosten zijn 50 euro per persoon. Heeft u zich nog niet opgegeven? Dit is uw kans. Stuur een mailtje naar devriendenvanlindalife@outlook.com en we zien elkaar op 19 april voor het goede doel!