Afbeelding

Open Coffee Dommeldal in het teken van sociaal ondernemen

Zakelijk

Open Coffee Dommeldal (Son-Nuenen-Geldrop).
Open Coffee Dommeldal is een regelmatig gehouden, informele zakelijke netwerkbijeenkomst waar ieder elkaar kan ontmoeten, ideeën bespreken, kennis delen, brainstormen, meetings houden of samenwerken. Ontspannen netwerken dus onder het genot van een kopje koffie. Open Coffee Dommeldal is geen vereniging waar je lid moet worden of contributie voor moet betalen.

Door: Annetje Tielemans

Het enige wat je moet betalen is het kopje koffie of thee tijdens de bijeenkomsten. De Open Coffee wordt gehouden op de 1e vrijdag van de maand van 09.00 – 11.00 uur in de watermolen van Opwetten te Nuenen. Inschrijven voor de bijeenkomst kan op: http://ocdommeldal.nl/.

Je bent van harte uitgenodigd om de volgende bijeenkomst van de Open Coffee bij te wonen op vrijdag 6 april van 9.00 tot 11.00 uur bij de Opwettense watermolen in Nuenen.

Deze ochtend staat in het teken van 'sociaal ondernemen'. Oscar en Judith van Breen Services komen vertellen wat het inhoudt om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in dienst te hebben. Hierbij gaat het in dit geval om mensen met autisme. Wat kunnen deze mensen voor je bedrijf betekenen en wat kun jij voor deze mensen betekenen. Hoe gaat sociaal ondernemen in zijn werk.

Ben je hier nieuwsgierig naar, kom dan zeker luisteren en meepraten.
Voor en na de presentatie is er ruimte om te netwerken met elkaar.

Het is fijn als je je even aanmeldt, dit kan via onze website: www.ocdommeldal.nl

Afbeelding presentatie ASS op de werkvloer