Afbeelding
Foto: Wil Feijen

Bike Wear on Wheels 2018 zondag 8 april

Algemeen

Son en Breugel - Hij komt er weer aan, de oergezellige Sonse Motorbeurs, op zondag 8 april. Een trekpleister voor motorrijders uit de gehele regio! Dit jaar thema: "Bike Wear on Wheels" in samenwerking met Richa en Grand Canyon motorkleding, Premier helmen en Stylmartin motorschoenen. Ook dit jaar weer met aantrekkelijke aanbiedingen.

Vrij toegankelijke Motortoertocht om 10.00 en 13.00 uur, georganiseerd door vrijwilligers van "de Greyhounds". Een groep enthousiaste motorrijders die toerritten organiseren in binnen -en buitenland met als thuishaven Groenevelt Motoren. Zij geven de feestelijke aftrap aan het motorseizoen 2018. Natuurlijk alles onder het genot van een hapje en drankje en Brabantse gezelligheid en onze lokale DJ Alex.
Groenevelt Motoren, gevestigd op Ekkersrijt 1012 in Son, ondernemer met hart en ziel is wederom verkozen tot de "Beste motorzaak 2017" in de regio Eindhoven", is ook dit jaar weer gastheer van deze geweldige motorbeurs.

Groenevelt Motoren is Honda en Yamaha service dealer, maar alle merken zijn welkom. De werkplaats verzorgt reparaties en schades en is gespecialiseerd in het aanpassen van motorfietsen. Bezoek de sfeervol ingerichte showroom van Groenevelt Motoren met een ruim assortiment nieuwe en gebruikte motoren en de nieuwste 2018 collectie kleding, helmen, Garmin navigatie en intercomsystemen. Waar iedere motorliefhebber zich breed kan laten informeren en adviseren. Zelfs aan de motorrijder met een maatje meer is gedacht.
Wel motorliefhebber maar nog geen motorrijbewijs? Onze lokale Sonse rijschool Wegwijs is ook aanwezig op de beurs. De rijschool met een jarenlange ervaring op het gebied van het halen van je motorrijbewijs.

Kom ook langs op zondag 8 april, de koffie staat klaar!
Groenevelt Motoren
Ekkersrijt 1012
Son (bij IKEA Eindhoven)