Sint en Piet toernooi bij TV Son en Breugel.
Sint en Piet toernooi bij TV Son en Breugel.

Nieuwe shirts voor competitie jeugd TV Son en Breugel

Verenigingen


De voorjaarscompetitie voor de tennisjeugd is weer gestart. Maar liefst 76 jeugdleden van TV Son en Breugel doen dit voorjaar mee aan deze landelijke competitie. De spelers van TV Son en Breugel zullen tijdens deze competitie goed herkenbaar zijn, omdat ze sinds kort voorzien zijn van prachtige t-shirts.

Het initiatief hiervoor kwam van Rob van Boxtel van Autoschadeherstel Son. Hij vond Imke Segers (LINKX Hr management), Mariëlle en René Haaksman (AT YELLZ Nagel & Beautysalon), TH van de Vorst (Elektrotechnisch bureau) en Marcel Clerx (URBAN WHEELZ CARGO) bereid om gezamenlijk te investeren in shirts voor alle competitiespelende spelers van TV Son en Breugel.

Dit betekent dat de komende jaren alle competitie spelende jeugdleden van TV Son en Breugel in dezelfde shirts spelen tijdens de landelijke competitie wedstrijden.

De komende zondagen wordt er weer volop gespeeld tijdens de voorjaarscompetitie van de jeugd bij verschillende clubs in de regio en natuurlijk op de banen van TV Son en Breugel.

Nieuwe shirts voor de competitie jeugd van TV Son en Breugel