Logo mooisonenbreugel.nl
   | Fotonummer: fd8388
Foto: Wil Feijen
Algemeen / Son & Breugel

Avond Wandel 4-Daagse, dat loopt gesmeerd!

Son en Breugel - Het wordt langzaamaan mooi weer, tijd om naar buiten te gaan en lekker te gaan wandelen! In juni heeft u daar een mooie gelegenheid voor, want dan vindt van 5 t/m 8 juni alweer de 21e Avond Wandel 4-Daagse van Son en Breugel plaats. Een nieuwe traditie, in de eerste week van juni. Loop gezellig mee met uw gezin of met vrienden. Ook dit jaar wilt u het zeker niet missen!

Nieuwe organisator JC Oase is al weer druk bezig met de voorbereidingen van het evenement. De routes worden op dit moment uitgezet en zullen u langs de mooiste plekjes van ons dorp leiden. Ook deze editie zijn er verschillende nieuwe routes doordat de startlocatie bij JC Oase midden in het centrum van ons dorp ligt. Op vrijdagavond sluiten we gezamenlijk de AW4D af op het kerkplein dat gedurende vier dagen zal worden omgedoopt tot het "Oase Wandelplein". Die avond zal Wa'n Klank traditioneel voor de muzikale ondersteuning zorgen!

Hoe kan u zich inschrijven? Kom op zaterdag 2 juni van 12.00 uur tot 14.00 uur of maandag 4 juni van 19.00 uur tot 21.00 uur naar de locatie van JC Oase in de Dommelstraat in Son. Let wel: JC Oase is niet te bereiken vanaf de Dommelstraat, maar vanaf het kerkplein. Achter de kerktoren loopt een pad dat u rechtstreeks naar JC Oase leidt. Het inschrijfgeld bedraagt € 3,00 per persoon. Schrijft u zich in op dinsdagavond 5 juni dan kost deelname € 4,00.

De organisatie is nog op zoek naar vrijwilligers die één of meerdere avonden willen meehelpen bij bijvoorbeeld oversteekpunten. Aanmelden kan door een email te sturen naar : aw4d.info@jc-oase.nl. Voor meer informatie over de Avond Wandel 4-Daagse kunt u e-mailen naar voorgaand mailadres of kijken op www.jc-oase.nl.
De Avond Wandel 4-Daagse doet ook mee aan de Rabobank Clubkas Campagne. Stemmen kan tussen 5 en 30 april 2018. Voor alle informatie kijk op onze website en laat uw stem gelden !

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>