Sandra van de Ven met haar boeket bloemen
Sandra van de Ven met haar boeket bloemen Foto: Wil Feijen

Een bos bloemen voor gouden mensen

Human Interest Algemeen / Son & Breugel Bloem zoekt vaas

Son en Breugel - "Ik wil graag onze buren Joep en Sandra van de Ven verrassen met een mooi boeket bloemen", schrijft de buurvrouw van Joep en Sandra namens haar man en haarzelf.

De buren van Joep en Sandra zitten al een tijdje in een zeer vervelende periode in hun leven. De buurman is namelijk ongeneeslijk ziek, hij heeft uitgezaaide alvleesklierkanker en zal niet meer beter worden. Op dit moment krijgt hij nog een zware chemokuur om nog een paar maanden extra te krijgen.

Door: Tais Lourinho da Silva

"Joep en Sandra staan altijd voor ons klaar", schrijven ze in de mail. "Onze zoon mag altijd bij hun komen eten en als er maar iets geklust moet worden of als er een technisch probleem is, helpen ze ons zonder het maar te hoeven vragen." Ook de aandacht die Joep en Sandra aan ze geven wordt ontzettend gewaardeerd. "Als iemand een bloemetje verdient en even in het zonnetje gezet moet worden, zijn het deze twee gouden mensen."

Met een glimlach op haar gezicht opent Sandra van de Ven de voordeur. "Wat een mooie bos bloemen", zegt Sandra. "Wat een lief gebaar, maar het had absoluut niet gehoeven. Als buren is het vanzelfsprekend dat je elkaar helpt. Daar zijn buren voor."

Ken jij ook iemand die een mooie bos bloemen verdient? Mail dan naar: verkoop@demooisonenbreugelkrant.nl
'Mooi boeket bloemen zoekt een lege vaas' wordt mogelijk gemaakt door:
Bloemsierkunst Le Soleil, Markt 5 Son en Breugel