Afbeelding

'Het lot van Loterijman' van Mondo Leone bij Plein Public

Cultuur

Son en Breugel - Hij is een 'verhalenjager' zegt hij over zichzelf maar ook ideeënman en spoorzoeker. Mondo Leone komt voor de derde keer naar de Boerderij bij Plein Public in Breugel. Deze keer met zijn voorstelling 'Het lot van Loterijman'. Hij werd vermoord door een Duitser die later werd veroordeeld en in 1959 stiekem de grens naar Nederland overstak om een schat op te graven.

Hij kon helaas zijn verstopte schat niet meer vinden en toen later de Nederlandse overheid ging zoeken liep dit ook op niets uit. En als dan Leon Giesen gevraagd wordt om het verhaal te gaan zoeken ontdekt hij een heel nieuw mysterie van een vergeten moord.
Een waargebeurd verhaal dat je doet kluisteren aan je stoel en als het zo gaat als tijdens zijn vorige optreden is een pauze op het spannendste moment een ongewenste inbreuk.

Hij treedt op in bekende zalen zoals de Kleine Komedie in Amsterdam, maar hij houdt van de kleine setting zoals bij Plein Public. Hij heeft niets met hokjes en gebruikt niet alleen tekst, maar ook film, foto's en muziek. Deze bijzondere voorstelling mag je niet missen.
Leon Giesen is de man achter Mondo Leone. Ooit was hij professioneel basgitarist bij Toontje lager, maar die tijd ligt al weer ver achter hem. Sinds 2002 treedt hij op in grote en kleine theaters met steeds een bijzondere voorstelling. Schaar hem niet onder de cabaretiers of sing a songwriters. Nee, hij is anders, steeds verrassend.
Misschien was je erbij in 2015 want toen trad hij ook op in de Boerderij. Dan weet je vast nog dat je met een glimlach naar huis ging..
Dit bijzondere optreden begint stipt om 20.30 uur, zorg daarom dat je op tijd bent.

De prijs voor dit uniek avondje uit bepaal je zelf want in de pauze gaat de organisatie met de pet rond. We zien je graag op 21 april om 20.30 uur in de Boerderij, Leeuwlaan 2 in Breugel!
Je bent van harte welkom!
Kijk ook eens op www.boerderijbreugel.nl of op www.mondoleone.nl

Afbeelding