Afbeelding

Koningsdag Breugel swingt en verrast

Verenigingen

Son en Breugel - Haal je oranjekleding en je dansschoenen maar te voor schijn, want 27 april gaan we er een swingende Koningsdag in Breugel van maken! Bij De Boerderij is er weer van alles te doen.

We beginnen om 10 uur met de grote opening onder begeleiding van het St. Catharinegilde. Natuurlijk is onze burgemeester Hans Gaillard ook van de partij.
Na de opening gaat het gratis spelletjes festijn voor de kinderen weer van start. Er is voor ieder wat te doen! Van obstacle race tot kiepkantel muur, van reuze jenga tot schminken en van oranje wafels versieren tot ezeltje prik. De brandweer, dj Lucky en clown Bloemie zijn ook van de partij en er is dit jaar zelfs een kleurwedstrijd. Je mooie kleurplaat kan je tot 12.15u op Koningsdag inleveren.

Dit is lang niet alles, want er is nog veel meer te beleven! Deze ochtend vol met plezier en vertier voor iedereen wil je gewoon niet missen, zorg dat je er bij bent!
Om 12 uur zal de spelletjesochtend afgelopen zijn. We gaan dan met zijn allen naar het parkeerterrein waar er een optreden gegeven wordt door Mara's meiden. Daarna kunnen alle kinderen gratis deelnemen aan een dansworkshop van Mara's Dansstudio. Dat wordt swingen!
Houdt onze facebook pagina in de gaten voor de laatste nieuwtjes: www.facebook.com/koningsdag.breugel

Om dit festijn gratis te houden zijn we altijd op zoek naar vrijwilligers die deze ochtend 2 uurtjes mee willen helpen bij de verschillende spelletjes. Lijkt je dit leuk en ben je 16+ dan kan je je via onze facebookpagina aanmelden.
Tot vrijdag 27 april!!

Afbeelding