Bart Boudewijns
Bart Boudewijns Foto: Annemieke van Tinteren

Schoenen kunnen je leven veranderen

Zakelijk

Boudewijns en Van Bommel een prima combinatie
Van Bommel staat centraal op 21 april bij Boudewijns. De schoenen van Van Bommel zijn een begrip in Nederland. Al meer dan drie eeuwen staat de Brabantse schoenmaker bekend om zijn vakmanschap.

Van Bommel en Boudewijns Schoenen zijn al jaren verbonden aan elkaar, een passende samenwerking want beiden zaken gaan voor kwaliteit en service. Op zaterdag 21 april kunt u bij Boudewijns Schoenen alles te weten komen over de schoenen van Van Bommel.

Presentatie zomercollectie en advies van Van Bommel
Niet alleen zal de complete zomercollectie van Van Bommel getoond worden, de grootste van de regio. Ook zal er een adviseur van Van Bommel aanwezig zijn om al uw vragen over het vermaarde Nederlandse schoenmerk te beantwoorden. En bij een kwaliteitsschoen hoort natuurlijk koffie of thee van dezelfde kwaliteit. Boudewijns schoenen biedt u op zaterdag 21 april graag deze koffie van een bijzondere kwaliteit aan. Op een originele manier, vanuit een Piaggio Classico, een karakteristieke mobiele koffiewagen, zal die dag van 11.00 tot 16.00 uur de lekkerste koffie worden geserveerd.

Korting en een mooie actie
Maar niet alleen de koffie zal u worden aangeboden. Bij elk paar handgemaakte kwaliteitsschoenen van Van Bommel dat u koopt krijgt u 10% korting en 'n paar Van Bommel heren teenslippers, naar keuze cadeau.

Trek de stoute schoenen aan
Kom zaterdag 21 april naar Boudewijns Schoenen en ontmoet de collectie van Van Bommel in een aangename ambiance. We zien u graag op de Nieuwstraat 24 te Son.