Afbeelding

Werkzaamheden A50 ter hoogte van knooppunt Ekkersrijt

Algemeen


Rijkswaterstaat voert onderhoud uit aan de verbindingsboog A50 ter hoogte van knooppunt Ekkersrijt komende vanuit Eindhoven-Centrum in de richting van 's-Hertogenbosch en Tilburg van maandag 23 april 21.00 uur tot woensdag 24 april 05.00 uur.

Daarnaast worden er onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd aan het viaduct van de snelweg A50 dat de toegang tot industrieterrein Ekkersrijt biedt vanaf de A50. Deze werkzaamheden vinden plaats van dinsdag 24 april 21.00 uur tot woensdag 25 april 06.00 uur. Hierdoor is industrieterrein Ekkersrijt vanaf de A50 komende vanuit Tilburg en 's-Hertogenbosch tijdelijk niet bereikbaar. Daarnaast kan men vanaf industrieterrein Ekkersrijt tijdelijk niet naar de A50 richting Eindhoven-Centrum en Veghel. Weggebruikers dienen door omleidingen rekening te houden met reistijd die kan oplopen tot 10 minuten.

Afsluitingen A50
Van maandag 23 april 21.00 uur tot dinsdag 24 april 05.00 uur is de verbindingsweg John F. Kennedylaan (Eindhoven Centrum)/A50 richting 's-Hertogenbosch en Tilburg afgesloten. Van dinsdag 24 april 21.00 uur tot woensdag 25 april 06.00 uur is het viaduct ter hoogte van op- en afrit (6) Ekkersrijt komende van de A50 en het industrieterrein Ekkersrijt in beide richtingen niet beschikbaar voor het wegverkeer.

Omleidingsroutes
Gele borden geven ter plaatse informatie over de werkzaamheden en verkeersmaatregelen.

Weersgevoelige werkzaamheden
Onderhoudswerkzaamheden zijn weersgevoelig. Bij slecht weer kunnen de werkzaamheden mogelijk geen doorgang vinden en worden ze opnieuw ingepland.

Regulier onderhoud
Deze onderhoudswerkzaamheden vallen onder het Variabel Onderhoudscontract dat Rijkswaterstaat laat uitvoeren. Het betreft regulier onderhoud dat wegennet, viaducten, bruggen en tunnels periodiek nodig hebben, zoals asfaltering, vervangen van voegovergangen en onderhoud aan de vangrail. Met als doel een vlotte en veilige doorstroming voor de weggebruiker.

Wegwerkzaamheden: veiligheid voorop
Rijkswaterstaat werkt dagelijks aan vlot en veilig verkeer. Daarvoor zetten wegwerkers en onze weginspecteurs zich dag en nacht in. Veiligheid staat hierbij voorop. Ook u kunt als weggebruiker een bijdrage leveren aan de veiligheid van wegwerkers én uzelf: volg de aanwijzingen en respecteer de snelheidslimiet.

Meer informatie over werkzaamheden A50
Heeft u vragen of opmerkingen over de werkzaamheden? Kijk op de pagina van de Geplande Werkzaamheden. U kunt ook bellen met de Landelijke Informatielijn van Rijkswaterstaat: 0800-8002 (gratis).
 

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Algemeen 12 uur geleden Tien inwoners Son en Breugel ontvangen een Koninklijke onderscheiding
Ron Hendriks
Algemeen 12 uur geleden Honden uitlaten in losloopgebieden: niet meer dan drie honden los
Wagenpark van het wijkteam Son en Breugel
Algemeen 15 uur geleden Onderhoud openbare ruimte gaat niet vanzelf
The Jewellery Event Sieraad & Friends
Advertorial Algemeen 25 apr, 20:00 Edell Fine Jewelry aanwezig bij Sieraad & Friends
Vrijwilliger gevraagd op de Buurtbus 260
Algemeen 25 apr, 17:00 Buurtbus 260 zoekt vrijwillige chauffeurs
Archieffoto: Fietsenmarkt Dutmella
Algemeen 25 apr, 15:00 Op 1 juni is het weer zover: de Fietsenmarkt van scouting Dutmella