Finale Clubkampioen 2017 van TTV Son en Breugel met winnaar Eric van den Hurk (li) en Herman Simons (re).
Finale Clubkampioen 2017 van TTV Son en Breugel met winnaar Eric van den Hurk (li) en Herman Simons (re).

Sterke afsluiting van competitie door TTV Son en Breugel

Verenigingen

Son en Breugel - Het 1e team van TTV Son en Breugel heeft de TT competitie (4e kl K) heel goed afgesloten. Tegen de kampioen TTV Bergeijk werd met 4-6 gewonnen door overwinningen van Erik van den Hurk (3x), John de Jong (2x) en samen ook het dubbel. Herman Simons won geen enkele partij.

De laatste wedstrijd uit tegen Veldhoven 8 werd nog heel spannend. Bij een 0-10 overwinning zou nog een promotie wedstrijd voor de 3e klas mogelijk zijn. Het team begon heel voortvarend met overwinningen van Erik van den Hurk en Herman Simons. Helaas verloor John de Jong zijn 1e partij waardoor promotie onmogelijk werd. Zeer verrassend werden al de volgende partijen gewonnen zodat er 1-9 op het boord kwam. Hiermee werden 56 punten behaald uit 10 wedstrijden, evenveel als Budilia 5. Maar door een beter onderling resultaat eindigde Budilia 5 op de 2e plaats. Natuurlijk heeft dit team niet alleen in deze wedstrijd een puntje laten liggen maar ook in al die vorige partijen.

Het 2e team heeft de laatste wedstrijd tegen JCV 9 met 3-7 gewonnen. Joop Bakker, King Shing Yan en Denny van de Heijden wonnen ieder 2 partijen. Het team eindigde met 57 punten uit 10 op de 3e plaats in de 5e kl H.

TTV Son en Breugel speelt iedere maandag van 19:30 tot ca. 23:00 in MFC D'n Tref, Zonhove. Iedereen boven de 16 jaar is van harte welkom om een balletje te komen slaan. Zie ook onze website: www.ttv-sonenbreugel.nl