Beeld uit de uitwedstrijd in De Hongerman in Nuenen

Dubbele ontmoeting met Nuvo'68

Verenigingen

Son en Breugel - Op maandag 16 april en woensdag 25 april vonden respectievelijk de thuis- en uitwedstrijd plaats tegen het hooggeklasseerde Nuvo'68 uit Nuenen. Met recht een derby te noemen, omdat bij VC Pieter Brueghel H1 een vijftal oud-Nuvo spelers spelen, waarvan twee vorig jaar nog.

De thuiswedstrijd begon met een geïmproviseerd team aan de wedstrijd, vanwege een aantal afwezigen. Chris, met vorig jaar een belangrijk aandeel in het kampioenschap, nam zijn volleybalschoenen mee uit Amsterdam en combineerde zijn bezoek aan Eindhoven met een wedstrijd met zijn oude volleybalmaten. De spelers wisten elkaar als vanouds goed te vinden en speelden en puike pot. Chris was ook weer lekker op dreef. De wedstrijd werd dan ook met goed volleybal gewonnen: 3-1. Een knap resultaat.

In de uitwedstrijd speelde de in de tweede helft van het seizoen van Nuvo getransfereerde Jasper nog een wedstrijdje met de tegenstander mee. Omdat deze wedstrijd eigelijk in de eerste helft van het seizoen viel, voelde Jasper zich daartoe moreel verplicht. Het wederom geïmproviseerde team bood kranig weerstand tegen de ervaren mannen en Jasper bij de thuisploeg. Met velen op vreemde posities en good old Eric als spelverdeler werd toch een vrij aardige wedstrijd gespeeld, maar kon een 4-0 nederlaag niet voorkomen worden. De döner smaakte er achteraf niet minder om.