Het basisschool zomerspektakel (archieffoto)
Het basisschool zomerspektakel (archieffoto) Foto: Wil Feijen

Schrijf je nu al in voor het Basisschool Zomerspektakel

Algemeen

Son en Breugel - Dit jaar houdt Jongerencentrum Oase weer het Basisschool zomerspektakel op het Oranjeveld aan de Wilhelminalaan in Son op zaterdag 30 juni.

Het begint om 10.00 uur met verschillende spelletjes en luchtkussens voor de kinderen uit groep 1 t/m 4. Verder kunnen de kinderen zich laten schminken en ze kunnen knutselen. Daarnaast is er gratis ranja te verkrijgen voor alle kinderen. Dit duurt tot 13.00 uur.
Om 14.00 start de de zeskamp voor de kinderen uit groep 5 t/m 8. Zij gaan in groepjes van 5 of 6 kinderen de strijd met elkaar aan op bijvoorbeeld de stormbaan, een bounce kussen en nog vele andere spectaculaire spellen en luchtkussens.
Deelname is gratis en er zijn ook dit jaar weer mooie prijzen te winnen. Voor de middag maakt ieder team een eigen joker, deze kunnen ze tijdens een van de spellen inzetten en ook de leukste joker levert een prijs op.
Aanmelden kan vanaf nu door een mail te sturen naar: zomerspektakel@jc-oase.nl.
Inschrijven kan tot 23 juni.

Mochten er ouders of tieners zijn die de organisatie willen helpen tijdens deze dag, stuur dan een mail naar: zomerspektakel@jc-oase.nl. Alle hulp is zeer welkom.

Tot ziens op 30 juni op het Oranjeveld voor een sportieve prestatie.

Het bassischoolzomerspektakel wordt mede mogelijk gemaakt door:
CRAZY AIR.NL en FOOLEN AUDIO&LIGHT