Afbeelding

Fietstocht PVGE langs de Nieuwe Hollandse Waterlinie

Verenigingen

Son en Breugel - Op woensdag 16 mei organiseert de fietsclub PVGE een fietstocht naar de Nieuwe Hollandse Waterlinie. De start is om 9.30 uur vanuit het 17 Septemberplein. Eerst gaan we met de auto naar Woudrichem, waar het startpunt is van een fietsroute van ca. 45 kilometer. Direct na aankomst is onze koffiepauze in een van de restaurants in Woudrichem.

Daarna fietsen we via Sleeuwijk en Werkendam naar Hank, waar de lunchpauze is. Na de lunch fietsen we via Almkerk terug naar Woudrichem. Voor de liefhebbers is er tijd om Woudrichem iets uitgebreider te bekijken. In deze plaats zijn destijds de opnames gemaakt van de bekende TV serie "Dokter Tinus". Afhankelijk van eventuele files zijn we ca. 17.30 uur weer terug in Son en Breugel. De leden ontvangen ca. een week vóór deze tocht de details van de deze fietstocht.

Mocht u geen plaats op een fietsrek hebben, regelt u dit dan met een fietsclubgenoot vooraf, zo nodig neemt u op tijd contact op met de fietsclubcoördinator. De praktijk heeft bewezen dat het altijd lukt iets te regelen.

Ook nieuwe leden zijn van harte welkom; gaarne wel van tevoren contact.

Verder inlichtingen bij fietsclubcoördinator: Herman Hendriks, tel.: 0499-473042; e-mail: herman.j.hendriks@kpnmail.nl.