Afbeelding

Muziek op schoot (gratis) Boekstartochtend voor ouders met baby en/of dreumes

Algemeen

Son en Breugel - Mama's en papa's, maar ook opa's en oma's, allemaal zijn ze welkom met hun dreumes van 1 – 2 ½ jaar in de vestigingen van Bibliotheek Dommeldal, voor een ochtend met boekjes en muziek. Francisca Storm is viooldocente voor beginners en gevorderden. Met enthousiasme draagt ze haar muziek-kennis en muziek-plezier over aan kinderen. Ook aan de kleintjes die naar de Boekstartochtenden komen van Bibliotheek Dommeldal. Samen met de kindjes zingen, dansen en naar muziek luisteren. En samen muziek maken.
Want muziek maakt slim!

Spelenderwijs stimuleert het de ontwikkeling op veel gebieden. Maar het is vooral ook leuk. En speciaal! Een moment tussen kind en (groot)ouder. Samen even alles om je heen vergeten. Daarna nog even nagenieten met een leuk boek of nog even ronddwalen door de bibliotheek. Want boekjes uitzoeken, met papa of mama of oma of opa, dat maakt deze Boekstart-ochtend compleet!

Boekstart is een landelijk project waarmee bibliotheken het lezen met baby's, dreumesen en peuters stimuleren Samen lezen schept een band tussen ouder en kind en is goed voor de taalontwikkeling.
Voel je vrij om te kiezen voor de vestiging en de datum van je voorkeur.

De Boekstartochtenden (met muziek op schoot) zijn op:
4 juni 10.30-11.30: vestiging Mierlo | 5 juni 10.30-11.30: vestiging Heeze | 7 juni 10.30-11.30: vestiging Son&Breugel | 8 juni 11.00-12.00: vestiging Nuenen | 13 juni 10.30-11.30: vestiging Geldrop