Training Scarabee
Training Scarabee

Voor elk wat wils bij Scarabee

Verenigingen

Son en Breugel - Scarabee biedt voor iedereen die een shuttle wil slaan de mogelijkheid om mee te doen. Zowel voor jeugd als senioren is er tijd ingeruimd. En naast de trainingen voor de fanatieke teams die wedstrijden spelen (met hele mooie resultaten dit jaar) en de morgens voor senioren zijn er ook de avonden voor recreanten waarop gezellig met elkaar een partij gespeeld kan worden.

Op de dinsdagavond in de Landing en de donderdagavond in de Bongerd spelen de leden met wisselende speelmaatjes partijen. En ook daarbij worden heel fanatieke potjes afgewerkt. Omdat vooraf niet bekend is welke koppels gevormd worden, ontstaan soms heel verrassende combinaties, waarbij jong en oud, geoefende spelers en beginners samen spelen. Voor beginners kan er altijd een aantal trainingen worden georganiseerd, zodat ook zij zich al snel thuis voelen met een racket en een shuttle.

Om de avonden interessant en spannend te houden worden er gedurende het jaar meerdere toernooien georganiseerd, waarop ieder lid kan laten zien hoe ver hij of zij komt. Ook worden er uitwisselingsavonden gehouden met verenigingen uit de buurt.
Zo is er altijd wel een speelmaatje om een fijne pot mee te slaan.

Afbeelding