Afbeelding
Foto: pixabay.com/mooisonenbreugel

RADIO S&B stijgt naar grote hoogte… op 107.5 FM

Algemeen

Son en Breugel - Als u dit bericht leest, heeft Egelie Electro uit (natuurlijk..) Son en Breugel inmiddels de benodigde elektrische voorzieningen aangebracht in de oude kerktoren. Nu is het de beurt aan onze technici om de antenne te plaatsen en vanuit de toren de verbinding te maken met de studio van Radio S&B in het Vestzaktheater. Dit betekent dat u binnenkort op de 107.5 FM frequentie uw radio af kunt stemmen op uw eigen lokale radiostation van Son en Breugel.

Het lokale nieuws, verenigingen uit het dorp, lokale ondernemers, gevarieerde programma's en natuurlijk heel veel goede muziek vanaf de jaren '50 tot nu vindt u straks met 1 draai aan de knop op 107.5 FM !!!

Nu ook al de moeite waard!
Maar nu al is het luisteren naar Radio S&B de moeite waard. Via onze website www.radiosenb.nl ("Luister Live" button) vindt u een keur aan programma's, worden onze Certificaathouders genoemd, hoort u elk uur het Radionieuws en elk half uur de highlights. Bovendien kunt u hier ook de eerder uitgezonden programma's nog eens rustig terugluisteren.

Uw inbreng maakt het lokale nieuws bij Radio S&B
Ondanks het enthousiasme van onze –meer dan 20- vrijwilligers, kunnen wij niet zonder UW "voelsprieten". Heeft u, uw vereniging, sportclub of organisatie een evenement of belangrijke gebeurtenis in het verschiet ? Wilt u als lokale band, orkest of artiest uw muzikale kwaliteiten delen met de bevolking van ons dorp ? Mail het naar info@radiosenb.nl en wij nemen contact met u op.

Het ALLERlaatste nieuws vindt u natuurlijk op onze eigen Facebookpagina: www.facebook.com/radiosenb/ . Vergeet niet om onze pagina te LIKEN!

Wij houden u natuurlijk op de hoogte van de feitelijke startdatum op 107.5 FM !