Logo mooisonenbreugel.nl
   | Fotonummer: bb4e7c
Algemeen / Son & Breugel

VC Pieter Brueghel viert feest, kom je ook?

Son en Breugel - Het is feest! Niet alleen omdat heren 1 afgelopen donderdag een set heeft gepakt tegen VC Odi uit Middelbeers, maar met name omdat VC Pieter Brueghel dit jaar 50 jaar bestaat! Dat vieren we graag met iedereen die onze vereniging een warm hart toedraagt. Alle leden, onze jeugd, oud-leden van VC Pieter Brueghel en oud-leden van VCSB en VC Son, familie, vrienden en eigenlijk iedereen uit Son en Breugel die het leuk vindt om met volleybal kennis te maken, van jong tot oud, iedereen is van harte welkom.

Op vrijdag 1 en zondag 3 juni 2018 staat er van alles op de agenda:
Vrijdag 1 juni - Sporthal De Landing
18:30 - 20:00 Glow in de dark volley (jeugd)
20:30 - 22:00 Demonstratie wedstrijd H1 (iedereen welkom!)
22:00 - 23:30 Herinneringen ophalen in Expreszo (leden en oud leden, incl. VCSB en VC Son)

De demonstratiewedstrijd en de borrel op vrijdag in De Landing zijn een perfecte aftrap van het feestweekend. De tegenstander is inmiddels bekend: de studenten van VC Tamar. Alle belangstellenden en zijn welkom te komen kijken naar ons heren 1 team dat om 20:00 uur aftrapt. Aansluitend kunnen leden en oud-leden herinneringen ophalen en de gedachten over de voetbalsport de vrije loop laten onder het genot van een drankje in de kantine van Expreszo in De Landing.

Zondag 3 juni - Centrum Son
13:00 - 17:00 BossaBall op het Kerkplein (demonstraties en zelf proberen) en Join Volley Ball Tour (Jeugd) op het Raadhuisplein

Alle belangstellenden, en vooral de jeugd, zijn van harte welkom voor Bossabal en de Join Volley bal tour in het centrum van Son op zondag 3 juni! Voor de Join Volleybaltour komt een gepimpte volleybalbus met opblaasbare volleybalattracties die het hele kerkplein vullen. Leuk voor iedereen om actief met volleybal kennis te maken of volleybalskills te testen. Fun staat voorop en alle coole moves komen aan bod; smashen, springen, mikken, serveren, een set-up geven en passen. Als een professional duiken naar een bal en natuurlijk komt er een veld mee om alle moves direct in de praktijk te brengen. Komt allen kijken en meedoen!
Dan nog een verslag van heren 1 tegen VC Odi. Eerste set begon weifelend maar toch trokken de heren de set naar zich toe. De overige sets begonnen variërend van goed tot slecht, maar eindigden allemaal aan de meest negatieve kant van dat spectrum.


Voor meer informatie, bezoek www.vcpieterbrueghel.nl of mail naar info@vcpieterbrueghel.nl.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>