Circus Alexander op het terrein van Zonhove
Circus Alexander op het terrein van Zonhove

Circus met Grote mogelijkheden op Zonhove

Algemeen

Son en Breugel - Circus in de Zorg organiseert circusvoorstellingen in heel Nederland, in samenwerking met verschillende Nederlandse Fondsen. Bewoners van zorginstellingen, woonprojecten, verpleeghuizen en eenzame ouderen uit de wijk krijgen de mogelijkheid om te genieten van een feestelijke circusvoorstelling op locatie. Circus in de Zorg bezoekt jaarlijks 70 zorginstellingen door heel Nederland, en geeft meer dan 200 voorstellingen. 

Afgelopen zondag 20 mei had het circus Alexander zijn tent opgezet op het terrein van Zonhove. In drie voorstellingen konden de aanwezige interne cliënten genieten van een wervelende show. 
De voorstelling was een vrolijke mix van muzikaal entertainment, acrobatiek, clownerie, jongleren en kleine dieren. Het publiek had voldoende ruimte rondom de piste om alle artiesten goed te kunnen zien.
Het werd een middag genieten van alles wat een circus te bieden heeft, zoals de jongleur Nigel Voets. Dit enthousiaste circustalent is ook bekend van Hollands Got Talent. Verder was er een diabolokunstenaar uit Moskou, een acrobaat uit Duitsland en een groep vrolijke honden en natuurlijk ontbrak ook de clown niet. Circus Alexander is een fonkelende diamant in een kleine verpakking.

Het circus werd mogelijk gemaakt door stichting Welzijn Zonhove. Deze stichting probeert onder andere ieder jaar weer een leuk evenement te organiseren voor de bewoners van Zonhove. Wilt u meer weten over deze stichting kijk dan eens op www.stichtingwelzijnzonhove.nl