Afbeelding

MB1 wint AB internationale toernooi in Eindhoven

Verenigingen

Son en Breugel - De meiden van MB1 van HTC hockey hebben het internationale AB toernooi in Eindhoven winnend afgesloten.

De 27e editie van dit internationale hockey toernooi werd gehouden op zaterdag 19 mei, zondag 20 mei en maandag 21 mei. Het toernooi speelde zich af op de kunstgrasvelden van HC Eindhoven.
Samen met nog zo'n 900 andere deelnemers uit binnen- en buitenland is er flink gefeest en serieus gehockeyed. 'S avonds een vent, 's ochtends een vent was het motto - play hard, work hard!

En dat hebben de meiden zeker gedaan. Overdag werd er met veel passie en plezier gespeeld - prachtige doelpunten gemaakt met mooie uitgespeelde combinaties en ook verdedigend stond het goed met in de goal ons Elke uit C1. 'S avonds werd er gezamenlink gegeten en voorbereid voor de feesten en die gingen door tot heel diep in de nacht / vroege ochtend. De meiden lieten zien niet alleen te kunnen hockeyen maar ook heel goed samen te kunnen feesten! En dan toch de volgende dag weer strak in tenue en de concentratie en inzet voor de volgende wedstrijd.

Dit leidde uiteindelijk tot de eerste prijs - winst van het toernooi.

Afbeelding
Afbeelding