JA1 HTCSON Hockey met overmacht kampioen
JA1 HTCSON Hockey met overmacht kampioen Foto: HTC hockey

Verenigingen

Son en Breugel - HTCSON Hockey heeft er weer een kampioen bij. Zaterdag 26 mei kwam de nummer 2 op de ranglijst (Geel Zwart uit Veghel) op bezoek bij HTC.

Met een doelsaldo van +/+28 was een gelijk spel tegen de directe concurrent voldoende om het kampioenschap nog voor het einde van de competitie veilig te stellen. Het team van de coaches Sebastiaan de Jong en Jan Lijding hadden naast een zeer warme zaterdag weinig moeite met de tegenstander. Met extra drinkpauzes vanwege de hitte was het halverwege 2-0 voor de thuisploeg en liep de voorsprong in de tweede helft uit naar 6-0. De laatste 10 minuten bleek de temperatuur en afnemende concentratie al te zorgen voor een feeststemming waardoor de bezoekende ploeg nog kans zag om terug te komen tot 6-3 wat uiteindelijk ook de eindstand werd.

Na het laatste fluitsignaal door de goed fluitende scheidsrechters werd het team voorzien van de bijbehorende versierselen, en viel het applaus ten deel tijdens de ere-ronde.

Al met al weer een voorbeeld van een goed draaiend team waarin de onderlinge kwaliteiten er voor zorgden dat dit resultaat behaalt kon worden. PROFICIAT!