Afbeelding
Foto: Zonnebloem Son en Breugel

Kees van den Akker ontvangt Paul Harris Fellowship onderscheiding

Human Interest

Son en Breugel - Tijdens de koffiestop van de Toeristische Route op dinsdag 29 mei, aangeboden door de Rotary Club Son en Breugel aan de Zonnebloem afd. Son en Breugel werd de voorzitter Kees van den Akker,  compleet overrompeld door Lucas Clerx, de voorzitter van de Rotary Club, en met de volgende complimenterende woorden toegesproken.

Rotary Club Son en Breugel biedt namens Rotary International, de heer Kees van den Akker De "Paul Harris Fellowship" onderscheiding aan vanwege zijn grote en belangeloze inzet voor de ouderen in Son en Breugel. 
Kees van den Akker is zelf ook niet meer de jongste maar blijft zich inzetten voor Son en Breugel. Hij is o.a. zeer actief betrokken bij o.a. De Zonnebloem afd. Son en Breugel en Stichting Sun in Ghana. 
Bij al deze activiteiten is Rotary Club Son en Breugel betrokken en hebben wij Kees van den Akker leren kennen als een zeer aimabel en georganiseerd persoon. 
Het is zeer plezierig en goed samenwerken met Kees. 

De "Paul Harris Fellowship onderscheiding" is in het leven geroepen voor mensen 
die zich belangeloos inzetten voor de maatschappij en de mensen om hen heen. En daarbij het aspect menselijkheid en vriendschap hoog in het vaandel hebben staan. Deze onderscheiding is vernoemd naar de oprichter van Rotary, Paul Harris, en is inmiddels aan vele mensen die zich hebben ingezet uitgereikt. Onder hen ook de grote der aarde, o.a. Jimmy Carter. 
 

Afbeelding
Afbeelding