Corridor F1 kampioen
Corridor F1 kampioen Foto: Silvia van Lier

Corridor F1 Kampioen

Verenigingen

Son en Breugel - Zaterdag 2 juni vond de laatste korfbalwedstrijd van het seizoen plaats voor de 6 en 7-jarige meiden van de F1. Het werd een spannende dag want er stond veel op het spel. De F1 stond bovenaan maar moest thuis tegen de nummer 2 Rust-Roest uit Strijp.

Vol goede moed gingen ze naar de wedstrijd onder leiding van trainsters Britt en Amy en coach Karin.
Cato, Kiki, Tess en Noëlle betraden als eerste het veld. In de eerste 10 minuten bracht Tess de stand op 1-0 door een mooi afstandsschot. In de tweede 10 minuten was het de beurt aan Julie, Lisa, Merle en Lou om te spelen.

Het was Julie die de ploeg naar 2-0 en later ook naar 3-0 bracht. Er kwam nog wel een tegendoelpuntje maar als snel bracht Lisa de stand naar 4-1 en dit bleef het tijdens de rust. Na de rust ging het de eerste 10 minuten gelijk op. Het was voor beide kanten moeilijk scoren. De tegenstander kwam nog even terug naar 4-2 maar in de laatste 10 minuten had de Corridor weer de overhand. Na een doelpunt van Julie scoorde ook Lisa nog twee keer voor het einde. De eindstand werd uiteindelijk 7-3 voor de Corridor.

Een welverdiende overwinning en daarmee was het kampioenschap een feit! De meiden vierden feest met kinderchampagne, cup cakes en kregen bloemen en een kampioenshirt uitgereikt.
Coach en trainsters bedankt voor het leuke seizoen!