Vrienden van Berkestaete 3de in de Rabobank Clubkas Campagne
Vrienden van Berkestaete 3de in de Rabobank Clubkas Campagne Foto: Vrienden van Berkensaete

Vrienden van Berkenstaete ontvingen een fantastische cheque

Human Interest

Son en Breugel - De Vrienden van Berkenstaete ontvingen afgelopen zaterdag 2 juni, uit handen van Directievoorzitter Rabobank HGWZ de heer Remco Kuipéri een fantastische cheque, in het kader van de Rabobank Clubkas Campagne.We werden maar liefst derde van de 44 verenigingen die uit Son en Breugel meededen.

Wij danken alle leden van de Rabobank Het Groene Woud Zuid die een stem op ons hebben uitgebracht en daarmee onze Stichting, en daarmee de bewoners van Berkenstaete,  een warm hart toedragen.

Een hartelijk dankjewel ook aan onze vermaarde karikaturist  Sandor Paulus, aan WENS "geeft reclame vorm" en zeker ook DeMooiSonenBreugelKrant,  die ons project "samen tafelen" zo geweldig op de kaart hebben gezet.
Natuurlijk ook Bakkerij Bekkers voor de vele krentenbolletjes die we op zaterdag konden uitdelen en die zeer goed bij het aanwezige publiek in de smaak vielen.

Met het ontvangen bedrag gaat het zeker lukken om een overheerlijke Brabantse koffietafel te gaan verzorgen voor alle bewoners van Berkenstaete, zulks in het kader van het 10-jarig bestaan van de Vrienden.

Met vriendelijke groet
Leny Achten
Vrienden van Berkenstaete Vz.
 

Afbeelding