Afbeelding
Foto: VC Pieter Brueghel 

Geslaagd feestweekend 50-jarig Volleybal club Pieter Brueghel

Verenigingen

Son en Breugel - VC Pieter Brueghel kan terugkijken op een prachtig weekend! Vrijdagavond 1 juni, begon in De Landing met Glow in the Dark volleybal. De jeugd speelde met veel plezier volleybal in het donker, met fluorescerende belijning en dito bal.

Aansluitend werd een demonstratiewedstrijd gespeeld door Heren 1 in centercourt opstelling met een professionele arbitrage: twee scheidsrechters, twee tellers en twee lijnrechters. De wedstrijd werd geopend met een toespraak van wethouder Kees Voortman, die zijn felicitaties uitspraak en een tweetal bestuursleden, Leonie en Monique, in het zonnetje zette voor hun lange staat van dienst. Daarna kon de wedstrijd beginnen. Het aanwezige publiek kreeg een echte wedstrijd te zien met leuke rally's van beide kanten. We danken Tamar voor hun sportieve bijdrage. Aansluitend was er een gezellige borrel waar werd nagepraat en herinneringen werden opgehaald.

Zaterdagavond 2 juni, was een super gezellige feestavond die tot in de late uurtjes doorging, en nog wilden sommigen niet naar huis. Iedereen op de dansvloer, een feestje zoals feestjes horen te zijn. Het zijn wel altijd dezelfden die de lamp mee uitdoen.

Zondag 3 juni, was Bossaball en de Join volleybaltour op het Kerkplein en Raadhuisplein. Het centrum van Son en Breugel in het teken van volleybal, dat is een unieke ervaring en iets waar de club erg trots op terugkijkt. Mede dankzij het goede weer, maar ook de leden en iedereen die enthousiast meedeed of kwam kijken, was het een zeer geslaagde middag. 

Bij dezen wil  VC Pieter Brueghel  iedereen bedanken die op welke manier dan ook het weekend tot dit succes hebben weten te brengen, maar vooral de feestcommissie. Sandra, Richard, Leonie, Robbie, Dilise, Theo en Joris, Bedankt voor de organisatie!

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding