't Zingt in Middelburg
't Zingt in Middelburg Foto: 't Zingt

't Zingt uit Son en Breugel spettert in Zeeland

Verenigingen

Son en Breugel / Middelburg - Afgelopen weekend was Middelburg omgedoopt tot "Volkoren Middelburg".
Zaterdag en zondag verzorgden daar meer dan 90 verschillende koren op 20 verschillende locaties ieder minstens 2 concerten.


Ook 't Zingt uit Son en Breugel was daar met ruim 20 koorleden en heeft genoten van de ambiance, sfeer, gezelligheid en de uitstekende strakke organisatie. Met dirigent Maarten Willemsen werden twee enthousiaste uitvoeringen gegeven met een heerlijk gevarieerd repertoire, dat door het talrijke publiek zeer op prijs gesteld werd. Van "the pianoman" en "c'est une belle histoire" tot het Welsh gezongen "Canon Lân" werd vol overgave gezongen. Een mooie dag en ook nog eens goed voor het groepsgevoel van 't Zingt.


Volgend jaar weer ? Dat zal er erg vanaf hangen of we dan een nieuwe dirigent hebben; 't Zingt is namelijk hard op zoek naar een nieuwe dirigent; Maarten gaat weg bij ons, heeft een nieuwe uitdaging. Vanaf augustus hebben wij daarom een vacature.
Dus dirigenten: hebben jullie de dinsdagavond (van 20.30 tot 22.00 uur) beschikbaar en kan je een enthousiast koor (28 leden van 55-70 jaar) met een gevarieerd repertoire dirigeren: reageer dan naar Kees van der Woude: c.vdwoude@upcmail.nl (06-51183092).