Logo mooisonenbreugel.nl
   | Fotonummer: e98686
Foto: Wil Feijen
fotoserie

Laat Son in je Hart…

Son en Breugel - Afgelopen zondag werd voor de 15e keer het Festival " Laat Son in je Hart " gehouden bij Hotel La Sonnerie . De organisatie was zoals al vele jaren in handen van Hans Hendriks en Addy van de Hurk.  

Door Hennie van Hagen

Onder een stralende Son deden 12 koren mee aan dit Festival.  Die kwamen van heinde en verre met  zelfs een koor uit Wormerveer. Uiteraard was het plaatselijke koor Rawazzi ook nu weer aanwezig.  Het was er gezellige druk door het aanwezige publiek werd dan ook volop genoten van het zingen. Er werd in de voortuin op een podium gezongen en  op een podium in de achtertuin.

De opzet was dit jaar iets anders dan andere jaren. In plaats van een act op te voeren door elk koor zoals voorheen op het podium ter afsluiting van het festival, moesten nu alle koren 3 liedjes zingen in de kapel van La Sonnerie en dat werd door 3 onafhankelijke juryleden beoordeeld op zingen , presentatie  en uitstraling.

Het koor Met Smartelijke Groet uit Nuenen werd eerste , gevolgd door het koor Kokkels en Mokkels uit Harderwijk en als derde eindigde het koor Eigen-Wijsze uit Nieuwegein. Ter afsluiting van het hele festival zong het winnende koor de drie liedjes waarmee ze winnaar geworden waren. De organisatie , het publiek en de koren kunnen weer terug kijken op een geslaagde en gezellige middag
 

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>