Heijmans bouwt in de 4e fase plan
Heijmans bouwt in de 4e fase plan "Son aan de Dommel"

Heijmans bouwt levensloopbestendige patiowoningen in Son

Zakelijk

Son en Breugel - Door de grootte vraag naar levensloopbestendige woningen heeft Heijmans voor deelplan Son aan de Dommel negen energieneutrale patiowoningen ontwikkeld.

De hofwoningen zijn, net als de omliggende woningen, uiterst sfeervol ontworpen door Bedaux de Brouwer Architecten uit Goirle. De mooie details zorgen samen met in het dak verwerkte zonnepanelen voor een statige aanblik.
Geniet van het gemak van gelijkvloers wonen volgens de Heijmans Onbezorgd Wonen filosofie.

Dit huis biedt namelijk veel zichtbare en onzichtbare ondersteuning. Het is uitgerust met een innovatief huisbesturingssysteem welke het wooncomfort verhoogt, verder helpt en het beschermt je als je wat ouder wordt. Slimme sensors houden een oogje in het zeil wanneer dat nodig is. Bewegingssensoren doen niet alleen vanzelf het licht aan en uit, maar kunnen bijvoorbeeld ook een melding doen als het te lang stil is geweest. Bovendien kun je met het slimme huisbesturingssysteem je energiekosten verlagen. Zo kan bijvoorbeeld door de keuze voor een intelligente aansturing van de (optionele) zonwering, de kamertemperatuur met minder verwarmingsenergie op het optimale niveau worden gehouden. Of schakel je met één druk op de knop alle lampen in huis uit.
Deze ruime hofwoningen (tot 134 m2 en 614m3) zijn voorzien van een slaap- en badkamer beneden, die ook bij de living te betrekken zijn als (bij-)keuken. De etage is ingericht als één grote kamer met diverse inrichtingsmogelijkheden en kan naar wens worden opgedeeld in meerdere kamers of voorzien worden van een extra badkamer.

Voor meer informatie gaat u naar www.sonaandedommel.nl of neemt u contact op met Kruijswijk Makelaardij (0499-472572) of Van Santvoort Makelaars (040-2692530).

Heijmans bouwt in de 4e fase plan
Heijmans bouwt in de 4e fase plan