Afbeelding
Foto: Kickstart FC

Kickstart FC zeer blij en dankbaar met spullen en gastvrijheid

Human Interest

Son en Breugel - Eind juni was een groep jeugdige voetballers uit India te gast bij voetbalclub SBC. Het waren de spelers van Kickstart FC : een voetbalacademie uit India. Op uitnodiging van voetbalclub SBC verbleven zij een week in de blokhut van scouting Mgr. Bekkersgroep aan de Europalaan in Son en Breugel.

Doel van dit bezoek was om de jongens ook iets te bieden en zo bij te dragen aan een betere toekomst voor deze jongeren die via Kickstart een kans krijgen om te ontsnappen aan de armoede.

De komst van de jongeren heeft zeker de band tussen SBC en Kickstart FC versterkt maar ook bij enkele sponsoren van SBC die belangeloos hadden meegewerkt aan het verblijf van de jongeren in Son en Breugel.

Veel ondernemers en inwoners hielpen het verblijf voor deze jongeren zo nuttig en aangenaam mogelijk te maken, dit werd dan ook zeer gewaardeerd.

Dan is het natuurlijk Leuk om enkele dagen later te zien dat de ballen, cadeau gedaan door Erik Mol van Metafa, en de schoenen die door SBC- en Rhode-leden zijn ingezameld, maar ook de shirts die Han Van Galen beschikbaar stelde goed terecht zijn gekomen.
Namens Kickstart, maar ook namens SBC hartelijk dank aan de donoren! De foto is gemaakt op het zandveld in de wijk Gawthampuram in Bangalore. Een goede ontwikkeling: meisjes voetballen mee. Niet vanzelfsprekend in de slopenwijken van Bangalore!

De organisatie wil ook iedereen bedanken die geld heeft overgemaakt om het verblijf van het team in juni mogelijk te maken. Zij hebben het mogelijk gemaakt om die jongens de reis van hun leven te geven.