Afbeelding

Kindervoorstellingen Joe Mann Natuurtheater 2018

Algemeen

Son en Breugel/Best - Hieronder vindt u het programma van de kindervoorstellingen in het Joe Mann Natuurtheater tot en met dinsdag 14 augustus:

Dinsdag 24 juli 14.30 uur
Piratensoep met  balletjes
door:  Jeuk  (www.jeukvzw.be)

Kapitein Korneel is bijzonder slechtgeluimd en de arme Jacobus zal het geweten hebben! Ze zijn gestrand op een vreemd eiland en hun ketel piratensoep met balletjes is warempel gestolen. Wat een ramp! Zonder de balletjessoep veranderen ze in papegaaien! Wie zit er achter dit ondeugende plan? Vindt Korneel de soep tijdig terug of is het hopeloos te laat? Hoog tijd om samen het ruime soep te kiezen!
Een bruisende, muzikale, absurde maar vooral onvergetelijke gebeurtenis voor de toeschouwer!  Kinderen vanaf 4 tot 12 jaar


Dinsdag 31 juli 14.30 uur
Sprookjes show Rinaldo  
door: Rinaldo     (www.clownsnoepy.nl)    

Er was eens… een vreemde lakei, genaamd Rinaldo. Hij neemt zijn jonge publiek mee op een magische reis tijdens de Sprookjesshow, waarbij goocheltrucs centraal staan maar ook buikspreekpop Charlie zijn opwachting maakt.
Uitgedost als lakei verzorgt Rinaldo zijn Sprookjesshow, een magische voorstelling voor kinderen. Tijdens deze act wordt het publiek getrakteerd op een combinatie van verschillende sprookjesverhalen. Lakei Rinaldo geeft zijn eigen draai aan de sprookjes van Grimm en ook enkele hedendaagse verhalen komen aan bod.
Tijdens de show betreedt ook de nieuwsgierige buikspreekpop Charlie het toneel. Kinderen zijn dol op deze brutale aap die graag een praatje maakt met iemand uit het publiek. Kinderen vanaf 4 tot 12 jaar

Dinsdag 7 augustus 14.30 uur
Circus Vladimir op drift 
door: Vladimir      (www.totaaltheater.com)

Eenmaal uitgeslapen is Vladimir een brutale clown, die er niet voor terugdeinst het publiek in de maling te nemen. Uitgelachen door het publiek windt hij zich dermate op, dat niets hem meer kan stuiten. Van zijn geliefde maatjes in de voorstelling, drie kikkers en een kip, die hij nog net van een diner kon redden, verwacht je volledige inzet. Ook van het publiek is medewerking onontbeerlijk voor het welslagen van zijn acrobatische capriolen.
Een dynamische voorstelling met muziek, éénwielers, jongleren, dieren en evenwichtskunst. Kinderen  vanaf 4 tot 12 jaar


Dinsdag 14 augustus 14.30 uur
Het avontuur aan zee
door:  Theaterfiets Dolf Moed     (www.theaterfiets.nl)

De jonge Dolf, wil net zo worden als zijn vader. Zijn vader is een visser, die               's ochtends in alle vroegte naar de zee gaat. Dolf wil graag met hem mee. Maar dat mag hij nog niet. Dolf begint te dromen. Zijn dromen worden werkelijkheid. Hij ontmoet een vis die hem de weg wijst naar de zee. Dolf gaat samen met zijn publiek aan boord van een reusachtig schip, de Albatros. Het is een spookschip, dat zonder kapitein rondvaart over de zee. Kinderen veranderen in matrozen en beleven de mooiste avonturen. Ze belanden in een storm en zingen een zeemanslied. Ook ontmoeten ze een inktvis. Als Dolf uiteindelijk op de bodem van de zee terecht komt, wordt hij wakker. Hij ontdekt dat dromen en werkelijkheid dicht bij elkaar wonen.  Kinderen vanaf 4 tot 12 jaar

Bij slecht weer wordt de voorstelling verplaatst naar: de aula van het Heerbeeckcollege, de aanvang is dan 15.00 uur. Bij twijfel kunt u op dinsdag na 11.30 uur bellen met telefoonnummer 0499 396 516.
Voor verdere info: gerardvanopstal@live.nl  0630387388
Kaartjes ook te koop aan de Kassa.
Voorverkoop kaarten:
•    De Bonte Koe, Hoofdstraat 12-A, 5683 AD Best, telefoon: 0499 851 600
•    Choco en Zoet, Wilhelminaplein 64a, 5684 VN Best, telefoon: 06 26 807 465
•    V.V.V., Raadhuisstraat 32, 5683 EA Best, telefoon: 0499-372609 / 0499-374177
De toegangsprijs is € 3,00 per persoon. Kinderen onder de 4 jaar hebben gratis toegang.