De Gertruda Hoeve Breugel
De Gertruda Hoeve Breugel Foto: Adrie Neervoort
Advertorial

Gertruda Hoeve gaat een nieuwe richting in

Zakelijk

Son en Breugel - Al 25 jaar is de Gertruda Hoeve aan de Van den Elsenstraat in Breugel een begrip op culinair gebied. Evert en Marlies Thielen, chef-kok en gastvrouw van de Gertruda Hoeve, hebben hun vak met passie uitgeoefend en hun gasten hartelijk en culinair welkom geheten. Nu wordt het tijd voor wat anders!

Per 15 augustus is het niet langer mogelijk a la carte te eten bij De Gertruda Hoeve. Dit betekent niet dat Evert en Marlies Thielen gaan stoppen, of dat de Gertrude Hoeve gaat sluiten. Het betekent wel dat het niet langer mogelijk is bij het restaurant te reserveren; tot 15 augustus is het restaurant al volgeboekt.

Zoals al gezegd gaan Evert en Marlies een andere richting in. Vanaf 15 augustus is de Gertruda Hoeve open voor private diners en voor partijen. De Gertruda Hoeve zorgt ook graag voor de culinaire omlijsting bij vergaderingen, presentaties of bedrijfsjubilea. Een trouwerij, of een familie(reünie)feest, het hoort allemaal tot de mogelijkheden. Of een barbecue, alles met pure en eerlijke ingrediënten, op ambachtelijke wijze bereid. Het is ook mogelijk dat Evert bij u thuis komt koken, bijvoorbeeld bij een bijzondere gelegenheid als een (40-jarig) trouwjubileum, of een zoon of dochter die geslaagd is voor de middelbare school of vervolgopleiding. Voor al deze mogelijkheden geldt wel een minimum van 10 personen.

Vindt u het leuk om te koken samen met vrienden, onder begeleiding van een top-kok als Evert Thielen? Ook dat is mogelijk bij de Gertruda Hoeve. Ook zijn Evert en Marlies in te huren als freelance kok en gastvrouw, mocht u zelf een locatie hebben voor uw feest. Ook hier geldt: voor gezelschappen vanaf 10 personen!

Evert en Marlies kijken met plezier en trots terug op de tijd, die achter hen ligt. Ze slaan een nieuwe weg in, om weer een nieuwe uitdaging te vinden in hun mooie vak. 

In DeMooiSonenBreugelKrant van 15 augustus leest u meer!